JackPackage написа:megan fox написа:Колко гола има вече в Примера?
16
Браво на него, това в колко мача? Предвид, че му е дебютен сезон и страдаше и от контузии за кратко не е зле.
А като цяло във всички турнири колко гола е вкарал за вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:megan fox написа:Колко гола има вече в Примера?
16
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:Със сигурност ще мине границата от 30 гола до края на сезона, ама се чудя дали ще успее да стигне до 35-40![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:а 30 гола за дебютен сезон в Примера и отбор извън грандовете си е страхотно постижение![]()
JackPackage написа:Трудно, сеньор Серезо не дава пари, Чоло му искал пари за халф зимата, ама продуцента не му е дал![]()
Дано се класираме за ШЛ та да вземем и ние някое евро та да купим някой и друг играч, иначе Чоло предполагам ще пазарува от Класурата в Аржентина, че от там по-евтино и горе долу ги знае играчите
JackPackage написа:еми за нпвия стадион отиват много пари + кризата + липсата на доходи от спонсор на екипите....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта