Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот TEDIMAR99 » 01 ное 2013 17:19

ЕМИЛ написа:
TEDIMAR99 написа:
ЕМИЛ написа:
TEDIMAR99 написа:
ЕМИЛ написа:
TEDIMAR99 написа:Тва си диалект просто,бе...За забавление е,а и например като дойдеш във Враца няма да чуеш по улиците да се говори така(поне не навсякъде :lol: )>
Ти си ебати ограничения човек честно........

Лъжеш като циганин . Бях войник във Враца 3 месеца . Еми селяни сте си . Даже сте селяндури , диваци .

Ей тва Софиянците сте страшно нещо,деа :lol: И мисля,че съм живял повече време от тебе във ВРАЦА да знам дали се говори навсякъде ;) А и някои го приемат за забавно ;) Не случайно по някои предавания се правят такива рубрики ;)

Не само във Враца , но и във Видин ,Монтана , Белоградчик и Берковица се говори така . И точно за това се правят такива рубрики . Защото така говорите там и такъв ви е фолклора . Това се отнася и за Перник .

Точно-Тва е северозападния край.А и не виждам какво лошо има?

Няма лошо.

А така ! Да си дойдем на думата :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 ное 2013 17:37

Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 ное 2013 17:49

ЕМИЛ написа:
TEDIMAR99 написа:Тва си диалект просто,бе...За забавление е,а и например като дойдеш във Враца няма да чуеш по улиците да се говори така(поне не навсякъде :lol: )>
Ти си ебати ограничения човек честно........

Лъжеш като циганин . Бях войник във Враца 3 месеца . Еми селяни сте си . Даже сте селяндури , диваци .

Ограничен до припадък!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 01 ное 2013 18:05

Локомотив (София) финализира днес изненадващ трансфер с привличането на 25-годишния французин с конгоански корени Седрик Басея. 195-сантиметровият централен нападател парафира със столичния тим за две години. Любопитна подробност за кариерата на Басея е, че до този момент той има 29 мача в професионалния футбол, в които все още не се е разписвал. Единствените му три гола в мъжкия футбол са отбелязани за "Б" отбора на Лил, който се подвизава в четвърта френска дивизия. Кариера: 2007-08 Саутхямптън 1 мач, 0 гола 2007 Крю (под наем) 3 мача, 0 гола 2008-11 Лил 1 мач, 0 гола 2009-10 Льо Авр (под наем) 19 мача, 0 гола 2011 Шербург 0 мача, 0 гола 2011-12 Рединг 0 мача, 0 гола 2011 Барнет (под наем) 5 мача, 0 гола

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=455731
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 ное 2013 19:23

Пичуи, харесва ли ви Селена Гомез, чисто визуално ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 ное 2013 19:29

daduradam написа:Пичуи, харесва ли ви Селена Гомез, чисто визуално ?

На мен да .

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2013 19:39

daduradam написа:Пичуи, харесва ли ви Селена Гомез, чисто визуално ?

Не е лоша.

FM14 е в Замунда, мисля да разцъкам. С Райо Валекано една сериозна кариера :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 ное 2013 19:48

rhaegar написа:
FM14 е в Замунда, мисля да разцъкам. С Райо Валекано една сериозна кариера :lol:

Я дай линк ,че нещо ми убягва :oops:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2013 20:11

rhaegar написа:Абе тя щеше да ми е благодарна ако бях дошъл, ама това е друго нещо :lol: Най-малкото, след години щях да стана кмет и да я оправя.

А е мръсна, щото всички "софиянци" сте по-селяни от провинциалистите :lol: Колкото до пренаселването-последните 20 години направиха така, че едва ли не ако не си в София, един вид не си жив. Като поживееш малко в по-малък град, ще разбереш защо всичко живо се опитва да се премести, ама без да имаш подобно преживяване, няма смисъл да ти обяснявам. Как беше там, ситият не вярва на гладния, или нещо от тоя род. А както се местят читави хора, така масово се местят и пълни идиоти. Които събрани с идиотите, които вече са в София я правят това, което е, а именно-ужасно място за живеене, но за съжаление кажи-речи единственото място с много възможности за преживяване в страната.

Точно това ще да е единствената причина да е мръсна,спор няма..
Ужасно място за живеене,ако не си свикнал...няма как да разбереш,няма смисъл да ти обяснявам! ;) А и зависи за коя част на София говорим!
Последна промяна от delqnski47 на 01 ное 2013 20:14, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2013 20:11

ЕМИЛ написа:
rhaegar написа:

Я дай линк ,че нещо ми убягва :oops:

Пиши manager в търсачката на каталог игри и е най-отгоре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”