hajitsu написа:Честита победа, Мони!
Благодаря ти!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Честита победа, Мони!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:
Когато си изцяло оакан, както Левски днес, е добре лееко да да се покриеш!
От кого да се крия бе ? От чорбарите ли ? От тези които днес когато се срещнахме в метрото на път за мача и си бяха покрили шаловете в гащите и на моя въпрос : Къде бе ?Ми ние малко на разходка и на един от тях му висяха ресните от червения шал под якето . От тези ли да се крия ?И тия са едни от най-хард групировката им Анималс . Аз не съм мишка и не се крия , но и никога няма да поздравя ЦСКА за какъвто и да е успех . Просто ги ненавиждам .
Повече обичаш Левски или повече мразиш ЦСКА?

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ЕМИЛ написа:champion_20 написа:Само да не стана така, че след толкова мачове по между си да се самозакриете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски никога няма дябъде закрит защото се крепи на любовта на милионите си фенове , докато червените с доказан крадец и престъпник като Сашо Томов са пътници . За тях има вече обратно броене .
Мляко с ориз написа:ЕМИЛ написа:champion_20 написа:Само да не стана така, че след толкова мачове по между си да се самозакриете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски никога няма дябъде закрит защото се крепи на любовта на милионите си фенове , докато червените с доказан крадец и престъпник като Сашо Томов са пътници . За тях има вече обратно броене .
защо се подценявате такаНе сте милиони,. милиарди сте
Минимум...
![]()
Това феновете на Левски и ЦСКА сте няма такива лепилари...
ЕМИЛ написа:А ти от кой отбор си бе , ориенталски десерт ?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Мляко с ориз написа:ЕМИЛ написа:А ти от кой отбор си бе , ориенталски десерт ?
ахахаха от този, който има не фенове милиони, ами трильони, "качулке"Няма такъв филмар като теб. Имали милиони фенове
![]()
Бил срещнал фенове на ЦСКА в метрото и ги било страх да си покажат шаловете
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта