Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ал.Ангелов се официализира като адвокат на Пеевски
Чорбарите и жалките им ку**и - папагалите, отново стават за смях с двойните си критерии. Значи парите на Инджов и ДПС не миришат, така ли, мили ми червенотиквеничковчета. Значи парите от червените куфарчета на селския тарикат от Микре не миришат, така ли красноярмейци? Значи Гришата е отговорен бизнесмен, който не е откраднал и един лев и не е замесен в нито една престъпна група и в нито едно източване на ДДС, така ли? Значи на Инджов парите от източване на еврофондове през ДПС и строежи на разни Доганови сараи не миришат, така ли ярмейчета? Колкото до Папагала Жони (тук употребявам "папагал", защото само се повтаря) - миличък, защо мълча като пу**а в нови гащи, когато Пеевски ви издържаше отбора? Или може Цецооуу Василев, който заедно с него ограби държавата, да е отговорен бизнесмен, ама като секна кранчето към помийната яма около Бирената фабрика, вече е лош... Мили мамини душици златни! Вие сте родени за петоколонници и мурзилки! Ходете на Позитано 20 да ви вербуват, поне пари ще правите, като ви гледам ентусиазма да спамите едни и същи глупости по едни и същи теми. Да, ще ви плащат в копейки, ама поне ще имате някакъв приход, а не да лежите само на раменете на мама и тате... Жалки сте!
Tommi написа:1982 написа:Е, да де, ама напоследък, след идването на власт на Герена на Шиши и Бойко, "оперативната ви дейност" явно е доста печеливша, понеже почнахте да покривате дълговете си. Изведнъж потекоха "приходи", дето не само покриват разходите, ами стигат и за плащане на дългове. А все така няма ЕКТ, няма трансфери, няма публика на Герена ...... откъде ли потекоха тея "приходи" ....
Къде с повече приходи, къде със свиване на разходите, да се надяваме нещата да са се нормализирали. Иначе ще отидем при вас...
Хайде, хайде ...... не ядем доматите с колците. Живеем в страната, където премиерът врътва един телефон и вика "Абе, нали се разбрахме за този .... Мишо Бирата, да не го закачаме ?!". Знаем как стават нещата в България. Нямате никакви допълнителни приходи, същата гола вода сте си, както по-рано.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Fester написа:Чорбарите и жалките им ку**и - папагалите, отново стават за смях с двойните си критерии. Значи парите на Инджов и ДПС не миришат,
Какъв Инджов, какви пари, затова ли сме във В група и с над 20 млн. дългове, пред закриване ??! Тоя боклук 1 лев не е извадил за ЦСКА, и още по-добре, не му искаме мръсните ДПС пари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Странджата
- Контакти:
А между другото кои собственици са на светло в милата ни Родина. Домузчиев - ами него го нарекохте - знаете как, Василев - ами отсвириха го, добре, че не последва собствениците на събрата "Локо", на Берое - нали казвате, че е държавен отбор ( абе то и Пеевски държал държавата - явно и за Берое остава), давайте нататък - че не се сещам - все не ми изскача пред очите чист собственик, освен онзи с честните сини очи ои с петте лева в джоба - истински нов Левски без тефтерче, ама по едно време и той се оказа собственик, колкото и нашия Мустак. Ама Мустака не си остави клуба на хиените, че после да го съживяват, възстановяват, възраждат, прераждат, израждат и какво ли не още за сметка на бедните червени фенове, които трябва да преживеят това унижение - с три звезди на фанелките - в трета (глуха) лига ...
И между другото много левскари и затова не стъпват на стадиона, защото във футбола ни смърди отвсякъде, както и в Родината. Това се отнася, разбира се, не само за левскарите - всеки, който живее в тази мизерия, в тази несправедливост към обикновения човек, е омерзен до степен, че и футбол даже не му се гледа. И огромна част са футболни емигранти - за тях у нас футбол няма, затова гледат английски, немски, испански, италиански, че и сръбски даже, само не нашенски ...И още нещо - откакто Домузчиев стана едноличен собственик на правата на А група, чия фигура стои зад обезличаването на нашата първа лига, т.е. в сриването на цената на продукта футбол - да не би тази, която го засипа с благородни думи в една декларация ...
П.С. Не знам точно какво гласи текстът на наредбата, според който Литекс отива в Б група, но ми се струва, че не е достаъчно ясно определено това за какво става дума - дали за това, че Литекс отива още от пролетния сезон в Б група, или че ще играе следващото първенство в Б група. Мисля, че цялата дандания ще приключи с края на това първенство. Ще бъде намерен начин да се върне Литекс - като изтърпял "незаслужено" наказанание, в А група. Дали подобно основание ще бъде намерено и за ЦСКА - много зависи в какви законови рамки ще се впишат.
Литекс има реален шанс да спечели и купата на България, така че той всъщност не е толкова за оплакване, колкото ЦСКА. Проблемът е в това, че двата отбора може да се срещнат в битка за купата, но не вярвам при сегашното положение ЦСКА да излезе победител, макар че това ако стане, няма да е лишено от "исторически предпоставки".
И между другото много левскари и затова не стъпват на стадиона, защото във футбола ни смърди отвсякъде, както и в Родината. Това се отнася, разбира се, не само за левскарите - всеки, който живее в тази мизерия, в тази несправедливост към обикновения човек, е омерзен до степен, че и футбол даже не му се гледа. И огромна част са футболни емигранти - за тях у нас футбол няма, затова гледат английски, немски, испански, италиански, че и сръбски даже, само не нашенски ...И още нещо - откакто Домузчиев стана едноличен собственик на правата на А група, чия фигура стои зад обезличаването на нашата първа лига, т.е. в сриването на цената на продукта футбол - да не би тази, която го засипа с благородни думи в една декларация ...
П.С. Не знам точно какво гласи текстът на наредбата, според който Литекс отива в Б група, но ми се струва, че не е достаъчно ясно определено това за какво става дума - дали за това, че Литекс отива още от пролетния сезон в Б група, или че ще играе следващото първенство в Б група. Мисля, че цялата дандания ще приключи с края на това първенство. Ще бъде намерен начин да се върне Литекс - като изтърпял "незаслужено" наказанание, в А група. Дали подобно основание ще бъде намерено и за ЦСКА - много зависи в какви законови рамки ще се впишат.
Литекс има реален шанс да спечели и купата на България, така че той всъщност не е толкова за оплакване, колкото ЦСКА. Проблемът е в това, че двата отбора може да се срещнат в битка за купата, но не вярвам при сегашното положение ЦСКА да излезе победител, макар че това ако стане, няма да е лишено от "исторически предпоставки".
Последна промяна от Странджата на 21 яну 2016 15:49, променено общо 2 пъти.
-
Емигрант 45
[quote="PFC Litex"]Този адвокат ще се окаже, че има доста печеливша практика, щом има възможност да издържа отбор от калибъра на "Левски"[/quote
Съвет: гледай си отборчето и си припомни една много хубава поговорка:"когато атовете се ритат,магаретата си траят
Не защитавам никой ,но ми писна от селяния.Селяните ги уважавам,но селяндурите-не!
Съвет: гледай си отборчето и си припомни една много хубава поговорка:"когато атовете се ритат,магаретата си траят
Не защитавам никой ,но ми писна от селяния.Селяните ги уважавам,но селяндурите-не!
-
Емигрант 45
Re: "Опраскаха" "Кой говори?" или..?
GOLEADOR написа:@Валери
За съжаление си прав.Предаванията в България не са обективни , те са проевропейски или проруски.Както се казва който плаща той поръчва музиката,а обикновения българи кучета го яли.Всеки гледа да те манипулира и ако нямаш акъл в главата им се получава.Ще ми се да дам някаква алтернатива на Дарик или БНР но не се сещам за такава.Явно ще трябва винаги да имаш едно на ум когато слушаш какво ти говорят от ефира.Ако Т.Колев бе жив щеше да възкликне "Как ще ги стигнем ВВС".За съжаление отговора всички го знаем и той не е никак обнадеждаващ.
А България в Европа ли е или в Азия?Отговори на този елементарен въпрос,без всякакви увъртания!
GOLEADOR написа:@Валери
За съжаление си прав.Предаванията в България не са обективни , те са проевропейски или проруски.Както се казва който плаща той поръчва музиката,а обикновения българи кучета го яли.Всеки гледа да те манипулира и ако нямаш акъл в главата им се получава.Ще ми се да дам някаква алтернатива на Дарик или БНР но не се сещам за такава.Явно ще трябва винаги да имаш едно на ум когато слушаш какво ти говорят от ефира.Ако Т.Колев бе жив щеше да възкликне "Как ще ги стигнем ВВС".За съжаление отговора всички го знаем и той не е никак обнадеждаващ.
Прав си и съм напълно съгласен с теб. Всеки се продава, а обективни мнения за състоянието на страната не останаха.
Емигрант 45 написа:GOLEADOR написа:@Валери
А България в Европа ли е или в Азия?Отговори на този елементарен въпрос,без всякакви увъртания!
ЕС,твърдо както винаги съм казвал.Но това какво общо има с манипулацията?Или за теб една лъжа ако е казана от проевропейска медия не е лъжа?Както казах,който има глава да мисли,другите са овце които каквото им кажат това правят,зомби без мозък.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Емигрант 45 написа:PFC Litex написа:Този адвокат ще се окаже, че има доста печеливша практика, щом има възможност да издържа отбор от калибъра на "Левски"[/quote
Съвет: гледай си отборчето и си припомни една много хубава поговорка:"когато атовете се ритат,магаретата си траят![]()
Жив и здрав да си