GGMU_forever написа:turbogena написа:Взимате си едно PS3 и всичко е точно.
Аз не искам такова, щото ми е трудно с него.
И кво му е трудното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:turbogena написа:Взимате си едно PS3 и всичко е точно.
fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:Играйте Симс.. Правите си къщички, семейство, не се напрягате.Даже са са вкарали некви върколаци и зомбита, и феички..
Изтегли си Tropico 4, aз сега ще я почвам. Играеш като дикататор на остров в Карибския басейн и трябва да си развиваш държавата и т.н.
П.П. Полиглоте, и лигата може да ти лагва, ако имаш скапаняшки нет.
TEDIMAR99 написа:GGMU_forever написа:turbogena написа:Взимате си едно PS3 и всичко е точно.
И кво му е трудното
Red_Girl написа:Играйте Симс.. Правите си къщички, семейство, не се напрягате.Даже са са вкарали некви върколаци и зомбита, и феички..
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Фар край 3 е много яка докато не утрепеш Ваас. Освен Mass Effect ви препоръчвам deus ex:human revolution и имам Старкрафт 2 в нас, ама е много трудно и са дразня като ма бият хората по света
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Който не е играл Легионите на мрака, за мен не е геймър.![]()
![]()
![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

[/center]Soulen написа:fr3ak_boy написа:Който не е играл Легионите на мрака, за мен не е геймър.![]()
Ти ебаваш ли се![]()
![]()
Който не е играл CS в зала, докато е избягал от час в 5-6-7 клас не е геймър за мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта