MuFc1878 написа:Г-жа Менди Беконова не се е включила от НИМХСамо да не готви пороища и гръмотевици за уикенда
Обещала е, че идва слънчице.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Г-жа Менди Беконова не се е включила от НИМХСамо да не готви пороища и гръмотевици за уикенда
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Soulen написа:Моята щайга не я знам ква е ама щом най-новите игри тръгват без проблем и идеална
GGMU_forever написа:Soulen написа:Моята щайга не я знам ква е ама щом най-новите игри тръгват без проблем и идеална
Искаш ли да ти продам за обща цена 700 лева най-новите AMD sempron 2000+ и Radeon HD 2600. Много добри.![]()
![]()
Офтопик:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
fr3ak_boy написа:MuFc1878 написа:Г-жа Менди Беконова не се е включила от НИМХСамо да не готви пороища и гръмотевици за уикенда
Обещала е, че идва слънчице.
Soulen написа:GGMU_forever написа:Soulen написа:Моята щайга не я знам ква е ама щом най-новите игри тръгват без проблем и идеална
Искаш ли да ти продам за обща цена 700 лева най-новите AMD sempron 2000+ и Radeon HD 2600. Много добри.![]()
![]()
Офтопик:
Добре съм си, а пък аз колко и да играя. Само ПЕС от време на време.
mishkar написа:Иртишчо написа:mishkar написа:Друга песен щяхме да пееме, ако сирийка си беше показала циците
Зависи, стига да не са като лимонадени шишета![]()
Или като белени печени чушки
GGMU_forever написа:Soulen написа:GGMU_forever написа:Soulen написа:Моята щайга не я знам ква е ама щом най-новите игри тръгват без проблем и идеална
![]()
Офтопик:
Добре съм си, а пък аз колко и да играя. Само ПЕС от време на време.
Само с пес не можеш да разбереш дали ти е идеална щайгата.Изтегли игри като батълфилд, крайзис 3, която е истински тест за една щайга и така ще разбереш дали ти е идеален компютъра.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
MuFc1878 написа:Ха, всяка година ще давам по 1500 лв за най-добрата щайга, заради пустите игри

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта