Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Спам тема vol.2
Айде лека нощ на всички, утре имам и аз лекции 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Red_Girl написа:1982 написа:
С нищо не съм те нападнал тази вечер, не ми прехвърляй вина. Виж как хубаво си общувахме, докато ти не се заинати.
Може би, щото си имал предвид, нещо, което и аз, но искаш тука да пиша глупости.Макар, че аз много неща си помислих. Както и да е.
И сега си пишем хубаво, ама трябва да ми пожелаваш лека нощ, че утре имам 4 часа религии лекции и ше изперкам.
![]()
Ами назови го това нещо и ще разберем. Нима има нещо срамно в действията на зайчетата ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red_Girl
- Контакти:
Soulen написа:Айде лека нощ на всички, утре имам и аз лекции
Какво учиш? И къде? И кой курс си?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
1982 написа:
Ами назови го това нещо и ще разберем. Нима има нещо срамно в действията на зайчетата ??
Не, даже бяха на челна позиция за класацията за най-много секс при животните. Много издържат.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
Levskar_90 написа:Ей Мони ти завърши ли бе ?
Не 3-ти курс съм. Най-важната ми година с най-тежките изпити. Даже тва се оплаквах, че имам много обекти да уча и става мазало.
Офтопик:

Red_Girl написа:Soulen написа:Айде лека нощ на всички, утре имам и аз лекции
Какво учиш? И къде? И кой курс си?![]()
Уча Право в Пловдив. Още съм в 1-ви курс, дебютант
Ти в кой курс беше, имаше нещо с метереология доколкото помня
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Red_Girl
- Контакти:
Soulen написа:Ти в кой курс беше, имаше нещо с метереология доколкото помня
Т
Последна промяна от Red_Girl на 18 окт 2013 01:44, променено общо 1 път.
Офтопик:

Red_Girl написа:1982 написа:
Не, даже бяха на челна позиция за класацията за най-много секс при животните. Много издържат.Бях в шок, ама все пак на 1-во място бяха едни маймунки.
![]()
Т.е. си си помислила за ..... ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red_Girl
- Контакти:
1982 написа:
Т.е. си си помислила за ..... ??
За тази класация.
Офтопик: