Red_Girl написа:
Ми в случая си правя свои интерпретации, които може да не съвпадат със това, което си мислел ти. За тва бързо реагирах.![]()
Добре, де, сподели, няма да ти стане нищо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:
Ми в случая си правя свои интерпретации, които може да не съвпадат със това, което си мислел ти. За тва бързо реагирах.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Soulen написа:Е чувал съм Мони да ти викат. Как ти е цялото име тогава ?
Симона.. Мони съм позволила, ноо Моника- не.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Soulen написа:Е чувал съм Мони да ти викат. Как ти е цялото име тогава ?
Симона.. Мони съм позволила, ноо Моника- не.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
1982 написа:Red_Girl написа:
Добре, де, сподели, няма да ти стане нищо.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Soulen написа:Аа вярно, бях забравил, че беше така. Да де то и аз съм Мирослав, ама ако някой ми каже Славчо ще го ударя![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Точно тук , сега, не ми се коментира.
Red_Girl написа:Soulen написа:Аа вярно, бях забравил, че беше така. Да де то и аз съм Мирослав, ама ако някой ми каже Славчо ще го ударя![]()
Боже, има и по-луди от мене.. Никога не би се сетила да ти кажа Славчо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Levskar_90 написа:Венцито-батманлевски наистина е комунист и си вярва :D Веднъж няколко часа се смях с негов пост.
Разкрих му един от никовете red_starred с който се правеше на цесекар. Тогава постоянно плюеше по Радуканов, а тогава ЦСКА в първите 10 кръга имаха 10 победи. Писъх му на ЛС, защо толкова го плюе и той вика да го били изгонили цесекарите и да се прецакат, мислеше си че чрез постовете ръководството ще го изгонят. Така прави и с Левски за Дембеле, Калво и Жуниор преди и с Курдов.![]()
Голям образ
![]()
Мони знам че не си Blue_girl![]()
![]()
1982 написа:Red_Girl написа:Точно тук , сега, не ми се коментира.
Ясно .... неискреност, недоверие ...... черна точка.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта