Red_Girl написа:
Съмнява ме да изтъкваш някви лошо черти, щото няма да те представи с добре светлина.![]()
Добре, а какво смяташ, че изтъквам, щом толкова бързо го оцени ??
Red_Girl написа:Да не си промениш мнението само.![]()
Няма начин.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:
Съмнява ме да изтъкваш някви лошо черти, щото няма да те представи с добре светлина.![]()
Red_Girl написа:Да не си промениш мнението само.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Soulen написа:Levskar_90 написа:Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя![]()
![]()
Е научквам та. За радорезила уцелих. Мисля че си камило плачи също![]()
Red_Girl написа:Soulen написа:
Разбира се, че не. Да не съм някъв тънкообиден. Аз на животни не се оприличавам. Ти заек ли си тогава или Зайколюбова![]()
Моника Зайколюбова как ти звучи?
Аз обичам зайчета, не ги ям, че ми е жал за тях и Кашчей за тва ми вика така.. А Моника, просто не го споменавай, шото ми е най-омразното име... Бледа проба за копие на моето.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Levskar_90 написа:Soulen написа:Levskar_90 написа:Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя![]()
Гара Дембеле беше мой, но вече е в миманса
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:Levskar_90 написа:Soulen написа:Levskar_90 написа:Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя
![]()
![]()
Да не си Батманлевски, той само за Гарата говори
![]()
1982 написа:Добре, а какво смяташ, че изтъквам, щом толкова бързо го оцени ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Levskar_90 написа:Мони ника ти идва от Blue_girl нали![]()
![]()
. Тя май първа се беше регнала така
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Levskar_90 написа:Soulen написа:Levskar_90 написа:Soulen написа:Levskar_90 написа:Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя
![]()
![]()
Да не си Батманлевски, той само за Гарата говори
![]()
Не но, съм си писъл с него. Той е най-големия за мен в този форум
Soulen написа:Е чувал съм Мони да ти викат. Как ти е цялото име тогава ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта