1982 написа:Red_Girl написа:Вие с една трудно мислите, да не говорим с повече.![]()
Така е. За щастие съществуват и изключения като мен.
И си много скромен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Red_Girl написа:Вие с една трудно мислите, да не говорим с повече.![]()
Така е. За щастие съществуват и изключения като мен.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Кашчей написа:Soulen написа:daduradam написа:1982 написа:Нямам идея защо се толерират не само болният комунист с много никове, ами и синчеца с двата си ника, шивача и т.н.
Кои са тези два ника на Синчеца ?
Синьо сърце и Синчеца. Друг многоников е Синя империя, син император, фифи перото и още горе долу толкова. Валидол за теб/шивача, Левскар_90/радорезила/пфк Лудогорец. Има и други лесно се познават
Синя Империя и син император нямат общо с Фифи, а с Алез ле блу`с.. че не ми се пише в оригинал сега
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Red_Girl написа:И си много скромен.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Само да уточня - аз може и да съм сладък и миловиден като зайче, но не във всичко съм като тях.![]()
![]()
![]()
1982 написа:Тук ще цитирам моя любим журналист - скромността краси глупака. Или по-меко казано - със скромност се хвалят тези, които нямат с какво друго да се похвалят.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Soulen написа:Да прав си, фифи е Мистри всъщност и още няколко ника, които той сам си написа, че са негови в темата за Левски.
1982 написа:Аз имам силните подозрения и, че Син до гроб има нещо общо със синчеца.
Red_Girl написа:1982 написа:Само да уточня - аз може и да съм сладък и миловиден като зайче, но не във всичко съм като тях.![]()
![]()
![]()
Тва ще е много хубаво..А пухкав ли си като тях?![]()
![]()
Red_Girl написа:Не съм напълно съгласна.. Има и готини хора, които са просто скромни. Много зависи.Плюс тва вие мъжете сте много интересни.. Ем смятате така, ем когато някоя жена казва какво иска, изтъква и т.н почвате да обвинявате , че не е скромна, а само иска.
![]()
Кашчей написа:1982 написа:Аз имам силните подозрения и, че Син до гроб има нещо общо със синчеца.
Аз имам подозрения, че ако мацка, като Зайколюбова, ми обърне повече внимание, ще заева и син до гроб и зелен до побеляване
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта