Soulen написа:На мен ми се разминава на няколко пъти, ама ако запазиш постоянство,рано или късно успехите (бановете) ще дойдат
Аз имах преди 2 години един за 1 ден, ама вилнеех на макс..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:На мен ми се разминава на няколко пъти, ама ако запазиш постоянство,рано или късно успехите (бановете) ще дойдат
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Soulen написа:Ваконтито е точен, нищо че ме изигра да махна неподходящ Аватар, а пък оня дебил джугашвилито си седи с грузинското джудже вече месеци наред
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не знам кой капут сплескан раздава тези банове, но не може някой да те обиди, ти да му отвърнеш и накрая ти го отнасяш, а оня невредим.
Не знам кой ги раздава тези права тук, но селекцията му е отчайваща.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Този Син до гроб/синчец забелязвам, че си позволява честичко бая груб език, но никакви последствия за тоя. А на мен, че веднъж написах "теленце" ми набичиха БАН.![]()
![]()
Не знам умишлено ли се толерират определени потребители, но на мен всяка запетая явно ми се следи, ако и за този съдеха по същия начин, да е баннат вовеки вече.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Махнах ги, защото разни капути почнаха да ми досаждат покрай един случай преди няколко месеца.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, Thsmith и 8 госта