becks32milan написа:Никой ли няма бе
Ми то в тая тъпня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Никой ли няма бе
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:becks32milan написа:Никой ли няма бе
Ми то в тая тъпня
Rivaldo10 написа:boabbb написа:Ботовеее, шефа се завръща от (не)заслужена почивка ( бан )Спамете на воля, роби на спама
Шефе, значи ти е бил много кратък бана, другият път да си спечелиш по-дълъг!
boabbb написа:Rivaldo10 написа:boabbb написа:Ботовеее, шефа се завръща от (не)заслужена почивка ( бан )Спамете на воля, роби на спама
Гледай, аз съм съгласен, ама ако съм обидил някого, а то за какво? Вашите се хвалеха как ще ни бият 10000 пъти, а аз казах, циирам: "Ще има бой по рогите"И те това е, обаче някой от твойте колеги явно не е бил на кеф или е решил да защити високия си пост като си го изкара на редовия трол
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:boabbb написа:Rivaldo10 написа:boabbb написа:Ботовеее, шефа се завръща от (не)заслужена почивка ( бан )Спамете на воля, роби на спама
Гледай, аз съм съгласен, ама ако съм обидил някого, а то за какво? Вашите се хвалеха как ще ни бият 10000 пъти, а аз казах, циирам: "Ще има бой по рогите"И те това е, обаче някой от твойте колеги явно не е бил на кеф или е решил да защити високия си пост като си го изкара на редовия трол
Ще смажем прасетата![]()
Кога да очаквам банани и за колко време ?
boabbb написа:Soulen написа:boabbb написа:Rivaldo10 написа:boabbb написа:Ботовеее, шефа се завръща от (не)заслужена почивка ( бан )Спамете на воля, роби на спама
Ще смажем прасетатаКога да очаквам банани и за колко време ?
Едва ли. Тука и модераторите да псуваш - едва ли някой ще видиНякой от тях обаче се е развилнял тия 2 дена и трие мнения на поразия, а такава яка дискусия с папагалите беше станала
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
boabbb написа:Soulen написа:boabbb написа:Rivaldo10 написа:boabbb написа:Ботовеее, шефа се завръща от (не)заслужена почивка ( бан )Спамете на воля, роби на спама
Ще смажем прасетата![]()
Кога да очаквам банани и за колко време ?
Едва ли. Тука и модераторите да псуваш - едва ли някой ще видиНякой от тях обаче се е развилнял тия 2 дена и трие мнения на поразия, а такава яка дискусия с папагалите беше станала
Soulen написа:Ваконтито е точен, нищо че ме изигра да махна неподходящ Аватар, а пък оня дебил джугашвилито си седи с грузинското джудже вече месеци наред
boabbb написа:Soulen написа:Ваконтито е точен, нищо че ме изигра да махна неподходящ Аватар, а пък оня дебил джугашвилито си седи с грузинското джудже вече месеци наред
Vaskonti е свестен, беТоя от вчера не знам кой е. Имам само предположения - той и днеска вилнее
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта