Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
До края на седмицата Нафтата и Спартак Варна се отказват от участие в професионалния футбол 

- Red_Girl
- Контакти:
Кво работите вие, бе.. Само тука киснете. За тва сме на тва положение, щото всички си клатите краката. Само аз тук се трудя. 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Rivaldo10 написа:boabbb написа:Аз съм на бачкане, беEngineering на макс
Хубаво бачкане си имаш значи!
Не се оплаквам ... Нещо се опитва да ми излиза на врата обаче и взе да ме боли, та почнах да се притеснявам

Леевски, оле

Red_Girl написа:Кво работите вие, бе.. Само тука киснете. За тва сме на тва положение, щото всички си клатите краката. Само аз тук се трудя.
По-добре да не ти отговарям за клатенето...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Red_Girl написа:Кво работите вие, бе.. Само тука киснете. За тва сме на тва положение, щото всички си клатите краката. Само аз тук се трудя.
От толкова трудене, сутринта имаше мъгла

- Red_Girl
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Кво работите вие, бе.. Само тука киснете. За тва сме на тва положение, щото всички си клатите краката. Само аз тук се трудя.
По-добре да не ти отговарям за клатенето...
Много съм си права. Айде аз ставам, че ше ходя на лекар, щото вече 1седмица не мога се оправя и ходя болна.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

НАФТЕКС ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ А ГРУПА 

- TEDIMAR99
- Контакти:
MuFc1878 написа:НАФТЕКС ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ А ГРУПА
Нафтекс отдавна не е част от А група.Днес стана ясно , че Нефтохимик няма да играят в А.

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
TEDIMAR99 написа:MuFc1878 написа:НАФТЕКС ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ А ГРУПА
Нафтекс отдавна не е част от А група.Днес стана ясно , че Нефтохимик няма да играят в А.
Нафтата тогава

- becks32milan
- Контакти:
MuFc1878 написа:TEDIMAR99 написа:MuFc1878 написа:НАФТЕКС ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ А ГРУПА
Нафтата тогава![]()
![]()
ние за 2 седмици им вкарахме 13 гола, естествено