Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Капитализмът се изчерпва

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2014 18:02

futbolqga написа:
CTAHKO написа:
Jorkorazporko написа:Закони, ред и свобода без някой да контролира! Система подчинена на колективния интерес на гражданското общество за благоденствие и справедливост! Автономизъм, анти-авторитаризъм, хоризонтализъм, сапатизъм, пряка демокрация, там е бъдещето! Свободно общество подчиняващо системата на общите интереси на човечеството и природата! Трябва да се измисли и ефективна ресурсно базирана система заменяща монетарния модел!
Тази античовешка и антиприродна система, трябва да бъде заличена! 7 милиарда роби, поробени от редица корпорации, унищожаващи най - ценното - нашата планета! Не ни трябват религии, държави, банки, елит, петрол, шистов газ, глад, войни, бедност, богатства, суета, олигархия и монопол! Имаме нужда от ред, справедливост и свобода за всички хора на света! Аз съм против всяко нещо убиващо хора и унищожаващо природата!

Току що описа идеалният комунизъм 8-)

Ти не си нормален. Още първото изречение е абсолютната противоположност на комунизма, който се състои в свръхрегулация от страна на държавата. Каква свобода, каква липса на контрол?!

Чети момче, чети :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

CSKA69
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CSKA69 » 15 юли 2014 18:11

Чел съм и дооста други неща съм намирал в нета, които не ми позволяват да се присъединя към увереността ти, че Путин или Китай или която и да е друга сила може да бъде алтернатива на САЩ или Запада, поради простият факт, че зад управляващите елити и на eдните и на другите стоят едни и същи сили :|

Ако е за препоръчване за четене, силно препоръчвам сайта на ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ - човек, който искрено мрази и ненавижда комунизма и всички негови проявления, както и пише МНОГО за еврейският заговор срещу света... Аз лично не се присъединявам към всичко, което е написал и казал, но без съмнение това е един много интересен източник на различна от официалната информация:

DIAGNOSA.NET
Изображение

Изображение

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 15 юли 2014 18:12

Даааа така е !!! Минаваме от Мерцедес,БМВ,ФОРД и др. на Москвич,Лада и ЗАЗ. Минаваме от Сони,Самсунг,Панасоник на Веф,Рубин и Електрон. Минаваме и от Джи ес ем на телефони със шайби ,на режим на тока и опашки за всичко. Минаваме на канал 1 и ефир 2. Световното по Футбол ще го гледаме като в Северна Корея :),За всеки от нас ще има прикрепен агент-доносник. Минаваме и на рубли и копейки и на китайски кецове и кавказки кумиз :roll: Абе умрял си е КапитализЪма :roll: Абе идиоти,не ви ли стига че при управлението на комунистите за 1 година изчезнаха 3 500 000 000? Не ви ли стига 4е и Господ ни намрази та стовари гнева си? Не ви ли стига че ви мразим до мозъка на костите си та и олигофренски теми пускате? Идете си в Русия,Северна Корея ,или където си искате и ни оставете да си живеем като загнили Капиталисти :lol:
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 18:16

CSKA69 написа:Чел съм и дооста други неща съм намирал в нета, които не ми позволяват да се присъединя към увереността ти, че Путин или Китай или която и да е друга сила може да бъде алтернатива на САЩ или Запада, поради простият факт, че зад управляващите елити и на eдните и на другите стоят едни и същи сили :|

Ако е за препоръчване за четене, силно препоръчвам сайта на ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ - човек, който искрено мрази и ненавижда комунизма и всички негови проявления, както и пише МНОГО за еврейският заговор срещу света... Аз лично не се присъединявам към всичко, което е написал и казал, но без съмнение това е един много интересен източник на различна от официалната информация:

DIAGNOSA.NET

(rofl)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

pomiqr164

Мнениеот pomiqr164 » 15 юли 2014 18:21

CTAHKO написа:
futbolqga написа:
CTAHKO написа:
Jorkorazporko написа:Закони, ред и свобода без някой да контролира! Система подчинена на колективния интерес на гражданското общество за благоденствие и справедливост! Автономизъм, анти-авторитаризъм, хоризонтализъм, сапатизъм, пряка демокрация, там е бъдещето! Свободно общество подчиняващо системата на общите интереси на човечеството и природата! Трябва да се измисли и ефективна ресурсно базирана система заменяща монетарния модел!
Тази античовешка и антиприродна система, трябва да бъде заличена! 7 милиарда роби, поробени от редица корпорации, унищожаващи най - ценното - нашата планета! Не ни трябват религии, държави, банки, елит, петрол, шистов газ, глад, войни, бедност, богатства, суета, олигархия и монопол! Имаме нужда от ред, справедливост и свобода за всички хора на света! Аз съм против всяко нещо убиващо хора и унищожаващо природата!

Ти не си нормален. Още първото изречение е абсолютната противоположност на комунизма, който се състои в свръхрегулация от страна на държавата. Каква свобода, каква липса на контрол?!

CTAHKO, CTAHKO, време ти е да прочетеш някоя книжка написана от автор различен от Ленин и СТалин, че в главата ти само бръмбари.

pomiqr164

Мнениеот pomiqr164 » 15 юли 2014 18:25

Икономистите не могат да придвидят какво ще се случи след 2 години тръгнали за след 50 да мислят :-D Икономиката е една огромна, безкрайна променлива, която е непредвидима.
Общо взето след 50 години доста хора ще живеят на Марс и няма да съм жив, тъй че дреме ми какво ще се случи тогава.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2014 18:26

forever bluet написа:Даааа така е !!! Минаваме от Мерцедес,БМВ,ФОРД и др. на Москвич,Лада и ЗАЗ. Минаваме от Сони,Самсунг,Панасоник на Веф,Рубин и Електрон. Минаваме и от Джи ес ем на телефони със шайби ,на режим на тока и опашки за всичко. Минаваме на канал 1 и ефир 2. Световното по Футбол ще го гледаме като в Северна Корея :),За всеки от нас ще има прикрепен агент-доносник. Минаваме и на рубли и копейки и на китайски кецове и кавказки кумиз :roll: Абе умрял си е КапитализЪма :roll: Абе идиоти,не ви ли стига че при управлението на комунистите за 1 година изчезнаха 3 500 000 000? Не ви ли стига 4е и Господ ни намрази та стовари гнева си? Не ви ли стига че ви мразим до мозъка на костите си та и олигофренски теми пускате? Идете си в Русия,Северна Корея ,или където си искате и ни оставете да си живеем като загнили Капиталисти :lol:

Не мога да разбера едно. Защо комунизма го свързвате с Русия, след като идеологията е измислена от евреин (Маркс) роден в Прусия (Германия), живял в Париж и починал в Лондон 8-) Последната част от поста ти, въобще нямам намерение да я обсъждам. Само ми кажи, кои комунисти са управлявали последната година и наистина ли вярваш, че тези 3,5 милиарда са изчезнали през последната година и нито ден повече 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2014 18:27

pomiqr164 написа:
CTAHKO написа:
futbolqga написа:
CTAHKO написа:

CTAHKO, CTAHKO, време ти е да прочетеш някоя книжка написана от автор различен от Ленин и СТалин, че в главата ти само бръмбари.

Ти трябва да четеш. Дай ми определение за комунизъм 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2014 18:37

pomiqr164 написа:Икономистите не могат да предвидят какво ще се случи след 2 години тръгнали за след 50 да мислят :-D Икономиката е една огромна, безкрайна променлива, която е непредвидима...

+1 :) Икономист – това е човек, който утре ще знае защо това, което е предсказал вчера, не се е случило днес... 8-)
[offtopic]С извинение: и аз съм икономист... :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 юли 2014 18:39, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 18:39

pomiqr164 написа:Икономистите не могат да придвидят какво ще се случи след 2 години тръгнали за след 50 да мислят :-D Икономиката е една огромна, безкрайна променлива, която е непредвидима.
Общо взето след 50 години доста хора ще живеят на Марс и няма да съм жив, тъй че дреме ми какво ще се случи тогава.

Икономистите се мъчат да оправдаят съществуването си просто, не е луд тоя дето яде зелниците..
Колкото до хората на Марс.. след 50 години може и да има посещение на Червената планета и толкоз.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”