HoUs4oOL написа:1982 написа: Не, просто ..... щом дори арабите ги смятат за терористи, смятай.
Не араби, а сунити...
А сунитите какви са, марсианци ли ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HoUs4oOL написа:1982 написа: Не, просто ..... щом дори арабите ги смятат за терористи, смятай.
Не араби, а сунити...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:А сунитите какви са, марсианци ли ??
HoUs4oOL написа:Щото не са дошли да окупират Бургас и да заличат населението.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.
Щото не са дошли да окупират Бургас и да заличат населението.
Яко, а?
HoUs4oOL написа:1982 написа:А сунитите какви са, марсианци ли ??
Хизбула шиитска организация ли е??!
diplomat написа:Добре де, тия земи не са ли били еврейски преди Новата ера?
diplomat написа:HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.
Щото не са дошли да окупират Бургас и да заличат населението.
Яко, а?
Добре де, тия земи не са ли били еврейски преди Новата ера?
1982 написа:Хизбула е на първо място терористична организация. Аз презирам такива, ти ги браниш яростно, защото са приятели на приятелите на Русия.
Шиити, сунити, евреи, евнуси и елфи, боли ме патката кой какъв е, важното е, че щом е терорист, значи е скапан шибаняк, разлика не виждам.
1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:А сунитите какви са, марсианци ли ??
Хизбула шиитска организация ли е??!
Хизбула е на първо място терористична организация. Аз презирам такива, ти ги браниш яростно, защото са приятели на приятелите на Русия.
Шиити, сунити, евреи, евнуси и елфи, боли ме патката кой какъв е, важното е, че щом е терорист, значи е скапан шибаняк, разлика не виждам.
1982 написа:Не знаех, че историята на тия земи започва от 1946-а.
Типично по руски - нагла демагогия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта