Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Аааа, ненапразно се забрани медиите да изкарват кандидат-студентски бисери. 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Газпром официално спря ЮП.
Сега в задачата се пита, кво правим ние с вложените средства.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Газпром официално спря ЮП.
Питай хората, дето вече бая време взимат по 8-10 бона в ЮП-България
Леевски, оле
ivan56 написа:язе написа:ivan56 написа:icko65 написа:Значи извода е,че и да си кусвал и да не си, все си един злобен дъртак който знае само да обижда.
Оппаа!Ти май себе си пропускаш нещо..Брой- псувни, овчар, алкохолик, дъртак.Моите са-парцал и ако кукерче е обида-2.
Е и аз имам само една- алкохоликНито овчар е обида, нито дъртак.
![]()
Никъде не съм те псувал.
Да еба вашта мама, какво е?
[offtopic]ivan56 написа:Ей такива странички, като на ицко много ме кефят.Куп неудачници плюят родината си и лапат на Путин.
Пу да еба вашта мама мръсна и боклуци.
Да ти го обясня като на първокласник, става въпрос за страницата, а не за Ицко.
Може да съм простак, но на майка не обиждам.![]()
И що където двама си мерят пиш..те, си слагаш дупарата.[/offtopic]
[offtopic]Кви пишки мерите бе, пенсионери такива?
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:ivan56 написа:язе написа:ivan56 написа:icko65 написа:Значи извода е,че и да си кусвал и да не си, все си един злобен дъртак който знае само да обижда.
Оппаа!Ти май себе си пропускаш нещо..Брой- псувни, овчар, алкохолик, дъртак.Моите са-парцал и ако кукерче е обида-2.
Е и аз имам само една- алкохоликНито овчар е обида, нито дъртак.
![]()
Никъде не съм те псувал.
Да еба вашта мама, какво е?
[offtopic]ivan56 написа:Ей такива странички, като на ицко много ме кефят.Куп неудачници плюят родината си и лапат на Путин.
Пу да еба вашта мама мръсна и боклуци.
Да ти го обясня като на първокласник, става въпрос за страницата, а не за Ицко.
Може да съм простак, но на майка не обиждам.![]()
И що където двама си мерят пиш..те, си слагаш дупарата.[/offtopic]
[offtopic]Кви пишки мерите бе, пенсионери такива?[/offtopic]
[offtopic]Ти язе ли се казваш
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:ivan56 написа:Газпром официално спря ЮП.
Питай хората, дето вече бая време взимат по 8-10 бона в ЮП-България![]()
Да питаме и Станко, както и себеподобните му, които до последно твърдяха, че ЮП ще има.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Aз ли нещо не съм в час или ЕК ни каза, че не е спазено европейското законодателство за ЮП, а Бойко тръби, че ние сме лоялен партньор на ЕС и като такива се съобразяваме с техните правила за ЮП.
Самият Путин на една пресконференция каза, че недоумява защо от нашата страна са толкова пасивни за ЮП, когато това са три милиарда преки инвестиции, 6000 работни места и около 1 милиард от транзитни такси само на година. Боко обаче е лоялен партньор на ЕС и отказа да строи газопровода.
Сега пак ли ще обвинявате лошия Путин за ЮП, когато ако се прекарат тръбите през Черно Море и стигнат до Варна, като няма разрешение от наша страна за газопровода, тези инвестиции увисват във въздуха.
Все ще извъртите нещата към лошия Путин и тъпите русофили, когато от нехайството на правителството губим възможността да се превърнем в геополитически фактор на балканите и да снабдяваме с газ на цяла Европа.
Самият Путин на една пресконференция каза, че недоумява защо от нашата страна са толкова пасивни за ЮП, когато това са три милиарда преки инвестиции, 6000 работни места и около 1 милиард от транзитни такси само на година. Боко обаче е лоялен партньор на ЕС и отказа да строи газопровода.
Сега пак ли ще обвинявате лошия Путин за ЮП, когато ако се прекарат тръбите през Черно Море и стигнат до Варна, като няма разрешение от наша страна за газопровода, тези инвестиции увисват във въздуха.
Все ще извъртите нещата към лошия Путин и тъпите русофили, когато от нехайството на правителството губим възможността да се превърнем в геополитически фактор на балканите и да снабдяваме с газ на цяла Европа.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:Aз ли нещо не съм в час или ЕК ни каза, че не е спазено европейското законодателство за ЮП, а Бойко тръби, че ние сме лоялен партньор на ЕС и като такива се съобразяваме с техните правила за ЮП.
Ама нещо не им стискаше да направят публични договорите, сигурно щото са много "изгодни" за България. Пак едни Дебеляци щяха да ядат от баницата, а такива шаранчета като русофилите щяха да боготворят господарите си, щото били "по-милостиви". Да се чуди човек що пробитата БГ фирмичка за Южен паток все още работи и средната заплата там е 8 бона. Писна ми на хуя от подобни полюции и как руснаците ни давали ей така някви пари, ние само печелим и не знам си какво още. Уж се водите толкова компетентни, а сте толкова наивни.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Не знам само кой е наивен, обаче турците щяха да строят турски поток, ако не беше сваления самолет, а ЕК одобри северен поток. Сигурно Меркел когато каза, че северен поток не е политически, а икономически проект, също беше много наивна. Турците и те бяха наивни, щото искаха да строят турски поток с гадните и подмолни руснаци. За наивността им в за атомните централи с изцяло руски инвестиции не говорим. Много са наивни и глупави.
Само ние като най-умни запазваме лоялност към ЕС, и губим към 6000 работни места, стотици милиони само от транзитни такси на година.
Само ние като най-умни запазваме лоялност към ЕС, и губим към 6000 работни места, стотици милиони само от транзитни такси на година.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:Не знам само кой е наивен, обаче турците щяха да строят турски поток, ако не беше сваления самолет, а ЕК одобри северен поток. Сигурно Меркел когато каза, че северен поток не е политически, а икономически проект, също беше много наивна. Турците и те бяха наивни, щото искаха да строят турски поток с гадните и подмолни руснаци. За наивността им в за атомните централи с изцяло руски инвестиции не говорим. Много са наивни и глупави.
Ква лоялност, като при нас отговорните за тия проекти си разтварят бузите на всеки, само и само да може да налапат по-голямо парче?!?!?! Ква лоялност, като квито и проекти да се правят в България, определени кръгове само се облагодетелстват, а хората духат супата още от край време?!?!?! И какви са тия транзитни такси, за които бръщолевиш, като много ясно ни беше казано, че първите 15 или 25 години ще си бараме меча само, за да изплатим нашата част от проекта, който за няколко месеца се увеличи ценово 4 ПЪТИ!!! Стегни се малко, че вече ме дразниш сериозно с тия безсмислици - от русофилските празноглавци го очаквам, но от теб не, защото мислех че гледаш обективно, а не по предпочитания.