Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:32

1982 написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула. 8-) Минимум.

Ами точно за това се борят 8-) За мир без евреи 8-) Какво по-хубаво от това 8-) Целият свят ще им е благодарен 8-)

Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.

Евреин няма да дойде и да се самовзриви, за да те утрепе.

Сериозно :?: А в Сарафово какво се случи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:34

CTAHKO написа:Не знаех, че арабите са ти критерий за хуманно отношение и пазители на човешките права и европейските ценности 8-)

И къде съм казал такова нещо ??

Никъде не съм защитавал араби, това е ваш специалитет - бясно защитавате Иран, Сирия и Хизбула, понеже са приятели на Русия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 дек 2015 16:34

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
И преди да ми скочите, вижте как действат те.За убит евреин, десет мангала отиват при девиците.
Това е пътя.

Ванка, пак не си в час ;) Ако не бяха евреите, тия мангали въобще нямаше да напъват да идват в Европа :) И не те са мангалите, а чифутите :!:

Ти тази тема не трябва да я коментираш. Ти си пристрастен. :lol:
п.п. Абе да не те изпързаляло някое моше, че толкова ги "обичаш".
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:35

CTAHKO написа:Сериозно :?: А в Сарафово какво се случи 8-)

Кажи ти.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2015 16:43

1982 написа:

Кажи ти.

Ами, някакъв се самовзриви и те казаха, че бил от Хизбула ... То парче не останало от него, ама нашите разбраха кой го е пратил :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:45

1982 написа:

Кажи ти.

Пак до мен опряхте 8-) Пак аз ще ти отварям очите, а 8-)

Човек на „Мосад” стои зад атентата в Сарафово

Арестуваният от „Хизбула" агент, който се оказал информатор на Мосад - Мохамед Шорба, стои зад атентата в Бургас. Това посочва ливанското издание „Дейли стар". Информаторът Мохамед Шорба е предупредил Израел за пет операции за отмъщение за убийството на военния командир на „Хизбула" Имад Мугниех, информира източник по сигурността.

Мохамед Шорба е бил ръководител на т.нар. „Външни операции". Той и четирима от екипа му са арестувани преди един месец, след като те са били поставени под контрол за период шест-седем месеца.

Източникът посочва, че подозренията на организацията, че някой е проникнал при тях, се потвърдили, когато българското министерството на вътрешните работи обвинило „Хизбула", че стои зад атаката. При терористичния атентат срещу автобус в туристическата зона на Бургас загинаха шофьорът и петима израелски туристи.

Българските власти разпространиха снимки на двама предполагаеми агенти на „Хизбула", които са заподозрени за бомбения атентат - Милад Фарах, известен още като Хюсеин Хюсеин и канадския гражданин Хасан ал Хадж.

Според източника, 42-годишният Шорба е информирал Израел, който препредал тайно информацията на България.

През 2013 г. отчасти заради атентата в България, Европейският съвет вкара военното крило на „Хизбула" в списъка с терористични организации.

Това не е първият път, в който шпионите са проникнали в редиците на „Хизбула", изключително потайна организация, която се гордее със способността си да предотвари проникване.

През 2011 г. лидерът на „Хизбула" шейх Хасан Насрала обяви, че най-малко двама членове са признали, че работят за централното разузнавателно управление на САЩ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:48

boabbb написа:
1982 написа:

Кажи ти.

Ами, някакъв се самовзриви и те казаха, че бил от Хизбула ... То парче не останало от него, ама нашите разбраха кой го е пратил :lol: :lol:

По принцип е канадски гражданин 8-) По всички международни спогодби, би трябвало да предприемем мерки срещу гражданите н тази държава и да и наложим някакви санкции 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 17:04

Станко, какво ми цитираш ЛИВАНСКО ИЗДАНИЕ, родината на Хизбула.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 17:05

boabbb написа:
1982 написа:

Кажи ти.

Ми и Аржентина обвини Хизбула за атентата в Буенос Айрес, сигурно има някакъв световен заговор срещу тази мироопазваща ливанска организация. :roll: :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 19:27

1982 написа:
boabbb написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Сериозно :?: А в Сарафово какво се случи?

Кажи ти.

Ами, някакъв се самовзриви и те казаха, че бил от Хизбула ... То парче не останало от него, ама нашите разбраха кой го е пратил :lol:

Ми и Аржентина обвини Хизбула за атентата в Буенос Айрес, сигурно има някакъв световен заговор срещу тази мироопазваща ливанска организация. :roll: :roll:

Обвиниха ги, щото евреите ги бяха натиснали да ги заробват с едни пари, дето после им приседнаха на аржентинците, ама както и да е ;) Та както се казва "Който плаща, той поръчва музиката" 8-) Пък ти като искаш си вярвай на еврейската пропаганда 8-) Интересно обаче, защо евреите не са обвинени в нито един атентат, в нито едно зверство, в нито една схема в световен мащаб 8-) Явно са изключително миролюбив народ 8-)

Върни се в “Свободна зона”