MaRTo1233 написа:То тая сватба е обречена ... от страната на булката - Офанзива, на младоженеца - СЗ. Отиде ....![]()
![]()
Не думай.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:То тая сватба е обречена ... от страната на булката - Офанзива, на младоженеца - СЗ. Отиде ....![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:То тая сватба е обречена ... от страната на булката - Офанзива, на младоженеца - СЗ. Отиде ....![]()
![]()
Не думай.Аз не искам да се женя.. поне не скоро.
Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:То тая сватба е обречена ... от страната на булката - Офанзива, на младоженеца - СЗ. Отиде ....![]()
![]()
Не думай.Аз не искам да се женя.. поне не скоро.
ЕМИЛ написа:TEDIMAR99 написа:ЕМИЛ написа:TEDIMAR99 написа:ЕМИЛ написа:Моля , пак заповядай . Направи си проверка и ще се увериш .
Ок.Прогноза за ЦСКА-Левски
реално 0:0
иначе мисля ,че Левски ще бие с 1:0 с рикошет или мега случаен гол
Браво!Тук си свалил фенските очила и гледаш реално на нещата
Аз винаги съм бил реалист . Кога и къде сте видяли от мен пристрастие ?
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:
Другите... защо им е Левски, където всеки недорасъл домашен мениджър ще им дава акъл?!
Защото Левски е име
Защото Левски е класа
Защото Левски е цяла България
Защото Левски е любов
Защото Левски е реклама
Защото Левски е институция
![]()
Groucho написа:Брутро, спамереДнеска чакаме Гришо да умори Нишикори, нъли?
boabbb написа:Groucho написа:Брутро, спамереДнеска чакаме Гришо да умори Нишикори, нъли?
Има да го чакате ... Той мори Шарапова
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 9 госта