rhaegar написа:А всъщност няма никакво значение, дали на стадион за 20000 души са отишли 1000, 1500 или 2000 човека примерно-все е празен.
Аз нямам против и 500 да сме, ама да се пее.. и да е готино,а не само да люпят семки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:А всъщност няма никакво значение, дали на стадион за 20000 души са отишли 1000, 1500 или 2000 човека примерно-все е празен.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:rhaegar написа:А всъщност няма никакво значение, дали на стадион за 20000 души са отишли 1000, 1500 или 2000 човека примерно-все е празен.
Аз нямам против и 500 да сме, ама да се пее.. и да е готино,а не само да люпят семки
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЕМИЛ написа:Dani написа:Ми имате с по 500 човека повече средно на мач. Това не е кой знае какво превъзходство
важното е да сме повече от вас . Дори и с 1 фен повече .
Кашчей написа:Rivaldo10 написа:Кашчей написа:Ако имаш закупена карта трябва ли ти и билет за мача?
Не! Ако от клубовете започнат да изнасят точна информация за продадени билети и закупени карти, въпросната статистика ще претърпи доста корекции. Пак казвам, видно е, че стадионите ни са празни...
Канарският стадион нали има броячи на входовете, или не трябва да им се вярва?
Стадионите ни бяха с дървени пейки, без номерация, но се пълнеха. Тогава обаче нямаше много други развлечения. Всъщност, ние като цяло сме народ, който върви след успехите, а не пред тях и футболът не може да е нещо по-различно. Като се добави и обедняването, изцепките на ултрасите, слабата игра, както и пълните с разни недоказани чужденци отбори....съдийските произволи, уговорените мачове (не, че ги е нямало и преди) и картинката става ясна.
Dani написа:ЕМИЛ написа:Dani написа:Ми имате с по 500 човека повече средно на мач. Това не е кой знае какво превъзходство
Това ли ви е утехата?
ЕМИЛ написа:Dani написа:ЕМИЛ написа:Dani написа:Ми имате с по 500 човека повече средно на мач. Това не е кой знае какво превъзходство
Това ли ви е утехата?
Пак казвам повече сме от вас .
ЕМИЛ написа:има време да си коригира това
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:има време да си коригира това
Като ви бие ЦСКА, а след това и Ботев ще започнат да ви плащат, за да ходите на мач![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 9 госта