Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 23:56

il4o_iliew написа:
Нещото? Сега пък да не казваш, че всички милиони записи в мрежата са монтаж, включително записите на самите конспиратори? Какво удря кулите, ракета Круз ли?

Казвам това, което съм казал. Не смятам да се повтарям. Свободен си да влезеш в някой архив с излъчените на живо кадри от деня. Свери траекторията на втория самолет, свери бекграунда, свери и формата на самолета в различните кадри-аматьорски и на живо по телевизията.
После сам си направи сметката кое е монтаж и кое не е. Достатъчно интелигентен си. Защо трябва да ми вярваш на мен?

Аз на всички кадри виждам самолет с формата на самолет. Ако ти виждаш ракета или нещо друго...твоя воля.
Все пак, дори от фен на конспирацията ми идва малко в повече твърдението, че всички записи са монтаж и няма нито един, който е снимал "истината" .
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 00:08

vaskonti написа:Ми не се вижда нищо на тия камери.
Камерите наоколо снимат от няколко метра и не са високоскоростни. Няма как да проследят нещо, движещо се с 500 или 900км/ч. Просто в един момент се вижда взрив и това е. Ако ти знаеш за запис, на който се вижда всичко, с интерес ще го изгледам.

Камерите наоколо са заснели абсолютно всичко. Коментарът ми беше ироничен. Публикуван е един запис от охранителна камера няколко месеца след атентатите. Ако искаш записите, обърни се към ФБР. Колкото и да са некачествени камерите все са заснели и траекторията и летателния апарат. Около Пентагона има няколко хиляди камери. Защо са иззети записите от тях - питай ФБР. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 00:09

vaskonti написа:Аз на всички кадри виждам самолет с формата на самолет. Ако ти виждаш ракета или нещо друго...твоя воля.
Все пак, дори от фен на конспирацията ми идва малко в повече твърдението, че всички записи са монтаж и няма нито един, който е снимал "истината" .

Свободен си да влезеш в някой архив с излъчените на живо кадри от деня. Свери траекторията на втория самолет, свери бекграунда, свери и формата на самолета в различните кадри-аматьорски и на живо по телевизията.
После сам си направи сметката кое е монтаж и кое не е. Достатъчно интелигентен си. Защо трябва да ми вярваш на мен?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 00:19

Илчо, специално в Ню Йорк има много любителски видеа и снимки, на най-обикновени хора, сигурно и те са монтаж ??! Сигурно и самите хора са платени от ЦРУ ??!

Мама му стара, това става посред бял ден, в центъра на Манхатън, нЕма как да излъжеш хиляди свидетели, че е имало самолети ... все някой щеше да е видял, че няма нищо. Аре, да е нощем, да мине тая конспирация ....

А относно сградата - ти проектирал ли си я, та знаеш как би паднала ??! И не ми отговаряй с някакви формули .... щото и формулите са условни, няма нищо с абсолютна стойност в този живот, всичко зависи от много обстоятелства и условия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 00:46

Илчо, специално в Ню Йорк има много любителски видеа и снимки, на най-обикновени хора, сигурно и те са монтаж ??! Сигурно и самите хора са платени от ЦРУ ??!

Първо, видеата и снимките са правени уж от различни хора, а заснемат един и същ кадър. например при рухването на северната кула има три снимки на предполагаемо трима различни свидетели, които кадри са абсолютно идентични. Преди сблъсъка на втория самолет също има три снимки, на предполагаемо трима различни души. Познай заснемат аболютно едно и също. Има страшно много аномалии при аматьорските снимки. Всички са правени от професионалисти във фотографията/журналисти.

Второ, в Ню Йорк на 11/09/2001 сутринта телефоните не са функционирали. Имало е електромагнитно смущение. Дори и камерите на хората са били извън строя.
Мама му стара, това става посред бял ден, в центъра на Манхатън, нЕма как да излъжеш хиляди свидетели, че е имало самолети ... все някой щеше да е видял, че няма нищо. Аре, да е нощем, да мине тая конспирация ....

Свидетелите:
NBC host Matt Lauer: “To be honest, Elliott, I didn’t get the impression that it was that big a plane.”

Stewart Nurick: “I was literally … I was waiting a table and I literally saw a, it seemed to be like a small plane.”

“It was a small commuter plane”

“Well, I’d never seen a plane flying so low. And we – we looked out at it. All of a sudden, boom! It seemed like it wasn’t even real.”

Karim Arraki: “Yeah, into the building. And I never saw that plane before. It’s like – I don’t know… like they worked with the motor … I never saw a plane like that before. Yeah!”

caller: “and again, this --- it was not a normal flight that I’ve ever seen at an airport.”

Don Dahler of ABC: “There was a loud sound that …I can only describe as it sounded like a missile. Not an airplane, then there was a loud explosion and …”

Dick Oliver of FOX: “Some people said they thought they saw a missile. I don’t know how people could differentiate, but we might keep open the possibility that this was a missile attack.”

“I was on my roof and I saw something – from where I am, I really can’t see what it is – I saw something go into the other building, because from where I am, I can see the World Trade Center...”

Едни виждат малък самолет, други никога не са виждали такъв самолет, трети са сигурни, че виждат ракета, четвърти чуват звук от ракета при сблъсъка, пети са сигурни, че това, което са видяли не е пътнически самолет. И те така.
А относно сградата - ти проектирал ли си я, та знаеш как би паднала ??! И не ми отговаряй с някакви формули .... щото и формулите са условни, няма нищо с абсолютна стойност в този живот, всичко зависи от много обстоятелства и условия.

Човек, намери ми в над вековната история от построяването на първия небостъргач колко от тях са горяли. В колко от тях са се разбивали самолети. Колко от тях падат. Покажи ми фактите в реалния живот, извън формулите- с реални случки и събития, които да са подобни на 11/09/2001. Не може нещо, което не се е случвало никога в историята на човечеството, в един ден да се случи три пъти. Дори и да стане трябва да има научно обяснение, а не теория на конспирацията тип 19 пияни джихаисти похитили 4 самолета и т.н...

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 01:35

il4o_iliew написа:

Първо, видеата и снимките са правени уж от различни хора, а заснемат един и същ кадър. например при рухването на северната кула има три снимки на предполагаемо трима различни свидетели, които кадри са абсолютно идентични. Преди сблъсъка на втория самолет също има три снимки, на предполагаемо трима различни души. Познай заснемат аболютно едно и също. Има страшно много аномалии при аматьорските снимки. Всички са правени от професионалисти във фотографията/журналисти.

Второ, в Ню Йорк на 11/09/2001 сутринта телефоните не са функционирали. Имало е електромагнитно смущение. Дори и камерите на хората са били извън строя.

Свидетелите:
NBC host Matt Lauer: “To be honest, Elliott, I didn’t get the impression that it was that big a plane.”

Stewart Nurick: “I was literally … I was waiting a table and I literally saw a, it seemed to be like a small plane.”

“It was a small commuter plane”

“Well, I’d never seen a plane flying so low. And we – we looked out at it. All of a sudden, boom! It seemed like it wasn’t even real.”

Karim Arraki: “Yeah, into the building. And I never saw that plane before. It’s like – I don’t know… like they worked with the motor … I never saw a plane like that before. Yeah!”

caller: “and again, this --- it was not a normal flight that I’ve ever seen at an airport.”

Don Dahler of ABC: “There was a loud sound that …I can only describe as it sounded like a missile. Not an airplane, then there was a loud explosion and …”

Dick Oliver of FOX: “Some people said they thought they saw a missile. I don’t know how people could differentiate, but we might keep open the possibility that this was a missile attack.”

“I was on my roof and I saw something – from where I am, I really can’t see what it is – I saw something go into the other building, because from where I am, I can see the World Trade Center...”

Едни виждат малък самолет, други никога не са виждали такъв самолет, трети са сигурни, че виждат ракета, четвърти чуват звук от ракета при сблъсъка, пети са сигурни, че това, което са видяли не е пътнически самолет. И те така.

Човек, намери ми в над вековната история от построяването на първия небостъргач колко от тях са горяли. В колко от тях са се разбивали самолети. Колко от тях падат. Покажи ми фактите в реалния живот, извън формулите- с реални случки и събития, които да са подобни на 11/09/2001. Не може нещо, което не се е случвало никога в историята на човечеството, в един ден да се случи три пъти. Дори и да стане трябва да има научно обяснение, а не теория на конспирацията тип 19 пияни джихаисти похитили 4 самолета и т.н...

Това са цитати извадени извън цялостният контекст. Гледай записите от живите предавания тогава, има ги в ютуб. А и аз лично не виждам нищо странно в първият момент да има объркване какво точно се блъска. За вторият самолет защо няма съмнения? Защото има камери и всички очи са вперени в небето и веднага става ясно.

Относно WTC 7 - защо не прочетеш доклада на NIST ( national institute of standarts and techonlogy) за причините за падането? Там в 100 страници надълго и нашироко са обяснени причините за срутването на сградата. Това, че според теб нещо, което не се е случвало - не може да се случи, не е аргумент в спор. Освен това, въпреки че общата причина за срутването на 3те сгради е пожар, то има огромни разлики в начина, по който той събаря 1 и 2 и как пада 7.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 01:44

il4o_iliew написа:Човек, намери ми в над вековната история от построяването на първия небостъргач колко от тях са горяли. В колко от тях са се разбивали самолети. Колко от тях падат.

Аз не знам други небостъргачи, в които да са се забивали самолети с мащабите на Боинг 767, та да имаме реална база за сравнение. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 07:23

Това са цитати извадени извън цялостният контекст. Гледай записите от живите предавания тогава, има ги в ютуб. А и аз лично не виждам нищо странно в първият момент да има объркване какво точно се блъска. За вторият самолет защо няма съмнения? Защото има камери и всички очи са вперени в небето и веднага става ясно.

Относно WTC 7 - защо не прочетеш доклада на NIST ( national institute of standarts and techonlogy) за причините за падането? Там в 100 страници надълго и нашироко са обяснени причините за срутването на сградата. Това, че според теб нещо, което не се е случвало - не може да се случи, не е аргумент в спор. Освен това, въпреки че общата причина за срутването на 3те сгради е пожар, то има огромни разлики в начина, по който той събаря 1 и 2 и как пада 7.

Първо, гледал съм записите. Всички постна ти цитати касаят именно втория самолет. Съмненията са точно за него.

Второ, NIST-доклада е написан от инженери, които спокойно могат да си скъсат дипломата. Ако желаеш, представи ми откъси от доклада, обясняващи причината за рухването. Покажи на на някой строителен инженер/архитект. Докладът на NIST е опроверган с подписите на хиляди колеги архитекти в САЩ.

1982 последно каква е причината за рухването на трите небостъргача със свободна скорост? Самолетите или пожарът? Третият рухва със свободна скорост от страхопочитание и ужас? Или трети Боинг го удря без другите да го видят.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 май 2016 07:26

Бихте ли ми отговорили господа соросоиди или путинофили,защо на любителските камери хората не вдигат поглед когато над главите им лети Боинг,а го правят при взрива.Терористите са саудити,но американците нападат Афганистан и Ирак.Защо не арестуваха Бин Ладен за да го разпитат и покажат на света,а го убиха без съд и присъда.Как тези арбески които са скъсани на изпит на Чесна правят сложни маневри в центъра на Ню Йорк,и летят на метри от земята пред Пентагона.Кацането на Луната или най-скъпият филм на Кубрик още е актуален.Толкова години след този филм как веднъж не се опитаха да го повторят.Показаха се пред света,а сега заради два бутнати блока които работеха на загуба и трябват милиони за реанимиране света е пред прага на световна война.Тези самозвани каубои създават нов световен ред,а останалите народи мислят за идиоти.Жалко за тези които ги защитават и изкривяват истината в тяхна полза.Гледайте някои серии на ,,въпрос на гледна точка'' и доста неща ще си изясните.При това събеседника е виден масон.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 07:44

1982 написа:
il4o_iliew написа:Човек, намери ми в над вековната история от построяването на първия небостъргач колко от тях са горяли. В колко от тях са се разбивали самолети. Колко от тях падат.

Аз не знам други небостъргачи, в които да са се забивали самолети с мащабите на Боинг 767, та да имаме реална база за сравнение. ;) ;)

И все още чакам примери за рухнал небостъргач следствие на пожар. Има ли? Няма ли? Колко време е горял най-дългия пожар в един небостъргач, колко етажа е обхванал, какво се е случило със сградата после? Чакам те.

Историята помни и сблъсък на бомбардировач с небостъргач. Доколкото си спомням небостъргача беше Емайър Стейт Билдинг. Би ли драснал два-три реда какво е станало с небостъргача тогава. Да не е рухнал и той при пожара/удара и да са го построили наново?

Върни се в “Свободна зона”