Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:14

Мистри написа:Бе ти как си с мозъка?В коя тема пишеш?Как и е заглавието? :lol: Що ли питам таратор.

Нали ти писах вече, да, не пиша по темата, какво лошо има ??! :lol: :lol: :lol:

Или ти държиш да се обсъжда въпросът "Е ли е кyрва синият фен, или не е ??!" :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:18

ММ1914 написа:Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.

Човек, това не са трансфери, те изиграха по няколко мача едва, особено Ицо .... разбирам да сме ги купили, или да сме извадили някакви страшни пачки, да кажеш, да, пръскахте луди пари ?! Но те дойдоха за съвсем кратко, колко да поддържат някаква форма за световното, което беше след няколко месеца. Взимаха жълтици на фона на това, което взимаха дотогава. Но те не дойдоха и за пари, вече ти обясних защо.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 21:20

1982 написа:
ММ1914 написа:Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.

Човек, това не са трансфери, те изиграха по няколко мача едва, особено Ицо .... разбирам да сме ги купили, или да сме извадили някакви страшни пачки, да кажеш, да, пръскахте луди пари ?! Но те дойдоха за съвсем кратко, колко да поддържат някаква форма за световното, което беше след няколко месеца. Взимаха жълтици на фона на това, което взимаха дотогава. Но те не дойдоха и за пари, вече ти обясних защо.

Заплатите им в България дали са били по 500 лв?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 21:31

ММ1914 написа:
1982 написа:

Заплатите им в България дали са били по 500 лв?

Човекът ти каза.
ЖЪЛТИЦИ.
Да ти обяснявам ли значението на думата? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:47

Всичко ли буквално разбирате ??! :lol: :lol: :lol:

За теб, например, 4 000 лева може да са яка пачка, но за Кристияно Роналдо това са не жълтици, ами не знам какво. :lol: :lol: :lol: :lol: (въпросната сума е произволно написана, да не се хванете за нея сега :mrgreen: )

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 21:55

1982 написа:Всичко ли буквално разбирате ??! :lol: :lol: :lol:

За теб, например, 4 000 лева може да са яка пачка, но за Кристияно Роналдо това са не жълтици, ами не знам какво. :lol: :lol: :lol: :lol: (въпросната сума е произволно написана, да не се хванете за нея сега :mrgreen: )

Ако си поне малко грамотен, нямаше да пишеш глупости.Иначе-Кокала да не ви приседне, жълтичковци? :lol:нали се сещаш какво ще се случи на финала, поне по трибуните? :mrgreen:
Последна промяна от Мистри на 21 апр 2016 21:58, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 апр 2016 21:56

1982 написа:
Мистри написа:Ти си бил голЕм майтап. :lol: Нали се сещаш, че има хора, работили по това време в Мултигруп и НЕ ваши фенове?Не говоря за левскари.Единият в момента е професор в университет "постмултигрупски" ;) .Та от тях се знаят разни неща.

Ми, хайде, кажи ги тея неща, да видим ?? Извади ми трансфери от типа на Петер Кабат, Миодраг Пантелич, Гарба Лавал, Константин Головской, В. Радимов и сие супер скъпи чужденци ??

От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.
Имаше и доста други футболисти ,които минаха през Левски- Б.Рахим, Толедо,Реджиналдо,И.Ференци,Дж.Кристофър,К.Кайнов,Батиста . Реално от всички тези футболисти договори с Левски имаха само М.Пантелич, Головской и Гаучо . Като трансферна сума беше платена единствено за Гаучо. Всички останали бяха с договори с мениджърска агенция близка до Чорни(тогава правилата го позволяваха) и общо взето всички тези футболисти дойдоха в Левски не в трансферен прозорец ,а по средата на сезона . Понеже са останали без отбор и просто идваха в Левски за да играят докато мениджърите им намерят отбор. Малко по-различна беше ситуацията с Г.Лавал и Дж.Кристофър ,които дойдоха да подсилят Левски за атака на ШЛ. След края на мачовете от ЕКТ вече беше ясно че няма да остават в Левски.
Наистина по времето на М.Чорни имаше много сериозен бюджет,но това беше за кратък период от време- 2000-02. После ЦСКА при Божков в периода 2002-06 имаше по-висок бюджет. В този момент в ЦСКА дойдоха няколко изключително класни футболисти Хидует,Т.Силва, да Заади(национал на Кот д'Ивоар), Ф.Петре, Трика(национали на Румъния,първия взет под наем за 2,5 млн евро), Агналдо(имаш мачове с националния отбор на Бразилия), Л.Лима(капитан на мл.нацинален отбор на Бразилия-купен за 2 млн евро),Р.Соуса(по-късно игра в Олимпиакос), Ж.Карлош,Ф.Лима(играчи от елита на Бразилия),Шакири (национал на Македония),В.Димитров,Е.Гъргоров, Г.Илиев, Ал.Тунчев, К.Котев(много от тези футболисти привлечени в конкуренция с Левски)
При Ил.Павлов ЦСКА имаше доста пъти просто надцака Левски- за Видолов, М.Петков,Г.Иванов,П.Жабов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:57

Ми, не знам кой точно пише глупости .... така и не ми показахте някакъв крупен и високопачков трансфер при Мултигруп. Аз лично се сещам за едва що-годе един, но той седя при нас половин сезон, но, пак казвам, не можем да се мерим с Чорния Левски. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:59

honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.

Да, де, ама нали знаеш какви заплати взимаха ??! Бомбастични за нашите стандарти. ;)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 22:05

1982 написа:
honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.

Да, де, ама нали знаеш какви заплати взимаха ??! Бомбастични за нашите стандарти. ;)

Продължаваш с глупостите.Първо бяха трансферните суми, сега заплати, а после -защо сме при аматьорите?Беги на Орлов мост да протестираш. :lol: Или беше там с 200-те наркомани.Или ти е далече от Лъвов мост? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”