Мистри написа:Бе ти как си с мозъка?В коя тема пишеш?Как и е заглавието?Що ли питам таратор.
Нали ти писах вече, да, не пиша по темата, какво лошо има ??!
Или ти държиш да се обсъжда въпросът "Е ли е кyрва синият фен, или не е ??!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мистри написа:Бе ти как си с мозъка?В коя тема пишеш?Как и е заглавието?Що ли питам таратор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ММ1914 написа:Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ММ1914 написа:Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.
Човек, това не са трансфери, те изиграха по няколко мача едва, особено Ицо .... разбирам да сме ги купили, или да сме извадили някакви страшни пачки, да кажеш, да, пръскахте луди пари ?! Но те дойдоха за съвсем кратко, колко да поддържат някаква форма за световното, което беше след няколко месеца. Взимаха жълтици на фона на това, което взимаха дотогава. Но те не дойдоха и за пари, вече ти обясних защо.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:1982 написа:ММ1914 написа:Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.
Човек, това не са трансфери, те изиграха по няколко мача едва, особено Ицо .... разбирам да сме ги купили, или да сме извадили някакви страшни пачки, да кажеш, да, пръскахте луди пари ?! Но те дойдоха за съвсем кратко, колко да поддържат някаква форма за световното, което беше след няколко месеца. Взимаха жълтици на фона на това, което взимаха дотогава. Но те не дойдоха и за пари, вече ти обясних защо.
Заплатите им в България дали са били по 500 лв?

1982 написа:Всичко ли буквално разбирате ??!![]()
![]()
![]()
За теб, например, 4 000 лева може да са яка пачка, но за Кристияно Роналдо това са не жълтици, ами не знам какво.![]()
![]()
![]()
(въпросната сума е произволно написана, да не се хванете за нея сега
)

1982 написа:Мистри написа:Ти си бил голЕм майтап.Нали се сещаш, че има хора, работили по това време в Мултигруп и НЕ ваши фенове?Не говоря за левскари.Единият в момента е професор в университет "постмултигрупски"
.Та от тях се знаят разни неща.
Ми, хайде, кажи ги тея неща, да видим ?? Извади ми трансфери от типа на Петер Кабат, Миодраг Пантелич, Гарба Лавал, Константин Головской, В. Радимов и сие супер скъпи чужденци ??
honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.
1982 написа:honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.
Да, де, ама нали знаеш какви заплати взимаха ??! Бомбастични за нашите стандарти.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта