River Plate написа:TodorT написа:River Plate написа:Nuke написа:River Plate написа:Все пак се оказа, че има поне 700 000 шарани в БГ![]()
Я кажи кои не са шарани? Тия, дето избират Бойко и Цветанов начело на България? Те ли не са шарани?
Те са същите. Тия дето се водят по популизма избраха и Царя и Боко за кмет и премиер, сега се подписват и под искане за референдум с неграмотни и популистки искания
А ти какво предлагаш ?! Да си седим в ла*ната и да си избираме Боко и Цецо. Царя не беше лош, ама се обгради с лоши хора. Хората им писна! Хора като Баракова са депутати ?!? Кунева начело на МОН, Калфин ръководи соц. политика., Бъчварова - МВРЗа какво да говорим ? Кое ти харесва в страната- пътищата, винетките, прокуратурата, съдебната система, работата на полицията, здравната система ? Кое по-точно ? Няма как да очакваш, че хората няма да се връзват на популистки идеи. Ами то и действията на Марешки са чист популизъм, но пък говорим за него като човек, който едва ли не променя бизнеса с горивата.
Дори задължителното гласуване само да се приеме от тези точки, то това ще е победа за народа! Ако се намалят и депутатите- ох, котьооо
Ако напиша какво предлагам аз и за кого гласувам аз, тук половината "интелектуалци", ще ме обвинят, че съм ''платен от Америка за България'', ''костовист'', ''гей-либерал-евроатлантик'' и т.н. Аз заставам зад реални хора с реални идеи, които съвпадат с моите. Съвпадат с обществото в което искам аз да живея и то не е от евроазийски тип (какъвто е бляна на половината малоумници в България, да се върнем под опеката на най-прогнилата и нещастна държава), а от западен - със средна класа, законност, почтеност на работодателите и социална справедливост и грижа на държава към всички граждани. За съжаление голяма част от българското общество има блян към Русия (по-тъпата част), която ще ни вкара държавата в гроба
Интересно колега,но как установи ,че има толкова малоумници?
Или омразата ви към Русия е пословична...
пп.Костов силно се"грижеше" за България...и моля те, сподели кои са твоите реални хора.