Tzar_Kiro написа:Player написа:Tzar_Kiro написа:Player написа:Дали има начин, да се покажат всички профили, които се ползват от един и същ IP адрес? Модератор или някой друг да пусне една тема и да публикува всички такива. Наример Станко - Професор Томов - Цар Киро и така всички клонинги подред във форума. Да видим кой, кой е всъщност. И да им отрежат вече това клониране. Ако има семейни, не знам как трябва да се процедира, но стане ясно и точно.
Браво!!!Страхотна инициатива!!!Държа да се направи!!!Нека видим слугинажа на БХК,"Отворено общество","Америка за България" и "Протестна мрежа"!!!Крайно време е да играем с открити карти!!!
П.П.Семейните двойки да останат!!!Нека стимулираме естественият прираст!!!
Я тук сме на едно мнение. Гледам и не вярвам на очите сиДавай, започвай инициативата!
Ще ми бъде интересно,какви ще бъдат физиономиите ви когато излезнат резултатите!!!Но най-вероятно ще стане като резултатите със сваления от украинците Боинг!!!Пъро ще се забавят,докато се забравят!!!Та тогава да видим кой от платените тролове ще изгори и кой ще ми се извини за ежедневния клеветнически тормоз,сравним единствено с мъченията в Гуантанамо!!!Ежедневна репресия и клевети!!!Но тежка е царската корона!!!А моята корона е корона от тръни!!!
Ти сега чак мъченик се изкара. Но ако се докаже, че нямаш клонинг, сигурно ще си получиш извиненията. Въпреки че много си съмнителен. Е започваш ли инициативата? Ако не можеш, кажи на кой да пиша, за да разбера има ли шанс.