Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: CTAHKO

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:18

Странджата написа:Да си си купувал домати например в Смолян. Та затова се ходеше с кола до Асеновград да си напазаруваш. А колкото до пазарите - я ми кажи кой можеше да продава на пазара тогава.
И за какви пазари ми говориш във времето на личното ползване!Че то и на пазара на Римската стена повече се ходеше за кебапчетата на ъгъла, отколкото за зеленчуците там. Хайде посмали малко.
Истината е, че хората копаеха събота и неделя, за да си напълнят мазетата с буркани за зимата. Другото го разправяй не тези, които тогава не са били родени. Колкото до квалификациите - нормален или не - това остави за други - ти нямаш нито критерии за нормалност, нито понятие.

Мисля,че е крайно време да станем цивилизована страна и да вкарват в затвора всеки,които произвежда селскостопански продукти за лично ползване.С какво сме по лоши от Щатите?!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот diplomat » 16 фев 2015 01:19

Честно казано, почти всичко изброено съм го виждал и опитвал в моето детство, а съм набор 95. :) Но за качеството не мога да сравня.

Wildbunch
Контакти:

Мнениеот Wildbunch » 16 фев 2015 01:23

Някой няма ли да разкаже какви лакомства е ял в казармата.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:24

Wildbunch написа:Някой няма ли да разкаже какви лакомства е ял в казармата.

Боб.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 01:24

Странджата написа:Да си си купувал домати например в Смолян. Та затова се ходеше с кола до Асеновград да си напазаруваш. А колкото до пазарите - я ми кажи кой можеше да продава на пазара тогава.
И за какви пазари ми говориш във времето на личното ползване!Че то и на пазара на Римската стена повече се ходеше за кебапчетата на ъгъла, отколкото за зеленчуците там. Хайде посмали малко.
Истината е, че хората копаеха събота и неделя, за да си напълнят мазетата с буркани за зимата. Другото го разправяй не тези, които тогава не са били родени. Колкото до квалификациите - нормален или не - това остави за други - ти нямаш нито критерии за нормалност, нито понятие.

Странджа, Странджа, как може да ви е толкова къса паметта! Или на някои хора не ви отърва да си спомняте ли, де да знам. Всеки който имаше нива, лозе или село, можеш да продава продукцията си на пазара и хората го правеха. Не мога да разбера, защо се опитвате да изкарате соца толкова черен, та чак да ни се чуди човек как сме оцеляли ;) Да не ти разправям, че около Хасково и надолу от Хасково, та чак до Свиленград, във всяка къща, във всяко село имаше оранжерии и се гледаха домати краставици, чушки и каквото се сетиш. Само не ми обяснявай, че са ги гледали за зимнина и лично ползване ;) Ами за бостаните около Любимец на частни собственици? И дините ли са ги гледали за зимнина бе, Странджа 8-) Спрете се вече с тази вашата пропаганда 8-) Само лъжете децата и им насаждате някакви грешни впечатления, че после ходят да се излагат и хората да им се смеят ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:25

diplomat написа:Честно казано, почти всичко изброено съм го виждал и опитвал в моето детство, а съм набор 95. :) Но за качеството не мога да сравня.

С този набор може само меки пишки да си лапал. ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 фев 2015 01:27

гражданин от село написа:
diplomat написа:Честно казано, почти всичко изброено съм го виждал и опитвал в моето детство, а съм набор 95. :) Но за качеството не мога да сравня.

Кой е с меките китки сега бе, дърт педеруга? :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 01:28

Wildbunch написа:Някой няма ли да разкаже какви лакомства е ял в казармата.

В казармата намразих зеленият фасул и граха :) Пък старшинката - артелчик всеки ден като дойде на работа, първата му работа беше да да си резне половин щафета шпек, да си отчупи половинка топъл хляб, да се разхожда с тези неща из поделението из войниците и ръфайки от тези благинки за бедния аскер, да ни обяснява, че по разклатка трябвало всеки ден да ядем зелен фасул или грах :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 16 фев 2015 01:32, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:28

CTAHKO написа:Истината е, че хората копаеха събота и неделя, за да си напълнят мазетата с буркани за зимата. Другото го разправяй не тези, които тогава не са били родени. Колкото до квалификациите - нормален или не - това остави за други - ти нямаш нито критерии за нормалност, нито понятие.

Странджа, Странджа, как може да ви е толкова къса паметта! Или на някои хора не ви отърва да си спомняте ли, де да знам. Всеки който имаше нива, лозе или село, можеш да продава продукцията си на пазара и хората го правеха. Не мога да разбера, защо се опитвате да изкарате соца толкова черен, та чак да ни се чуди човек как сме оцеляли ;) Да не ти разправям, че около Хасково и надолу от Хасково, та чак до Свиленград, във всяка къща, във всяко село имаше оранжерии и се гледаха домати краставици, чушки и каквото се сетиш. Само не ми обяснявай, че са ги гледали за зимнина и лично ползване ;) Ами за бостаните около Любимец на частни собственици? И дините ли са ги гледали за зимнина бе, Странджа 8-) Спрете се вече с тази вашата пропаганда 8-) Само лъжете децата и им насаждате някакви грешни впечатления, че после ходят да се излагат и хората да им се смеят ;)[/quote]
Странджата е объркан човек,доста по-объркан от оригиналът.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:30

diplomat написа:
гражданин от село написа:

Кой е с меките китки сега бе, дърт педеруга? :lol:

Пак неадекватен! :cry:

Върни се в “Свободна зона”