Betchualeng Arnaikem написа:Пст, искам си приза гадинкенЕма да го давате на тоя алтавия, сори. Той сам ми го е предложил!
Ако много държиш на наградата и аз мога да те включа, само трябва да ме ядосаш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Betchualeng Arnaikem написа:Пст, искам си приза гадинкенЕма да го давате на тоя алтавия, сори. Той сам ми го е предложил!
doktora25 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Пст, искам си приза гадинкенЕма да го давате на тоя алтавия, сори. Той сам ми го е предложил!
Betchualeng Arnaikem написа:doktora25 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Пст, искам си приза гадинкенЕма да го давате на тоя алтавия, сори. Той сам ми го е предложил!
Достатъчно ли е да ти кажа, че приликата ти с Жеков е удивителна?! :D
hajitsu написа:Жеков, тогава ще те питам нещо друго. Щом сегашните медии са комунистически, болшевишки и не знам си там още какви, какви предавания/програми трябва да има, които сега отсъстват?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Само футболен лаик може да не оцени тая тема. Факт![]()
Ха-ха, сериозно, смях се с глас. Браво на автора. Колкото до санди - аз съм го писал. Това е един скучаещ, вече отиващ към чичка, докато жена му цъка на лаптопа из фейсбука, той се дразни тук с хлапетата.
Колкото до кндр, шумкар, джугашвили и тем подобни, просто не знам, как им прави кеф да се правят на кретени, че и модераторите да го позволяват.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта