Избори 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Избори 2013

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 20:59

Без име написа:Вие луди ли сте? Как ВМРО ще се коалира с болни псевдонациналисти? Болен и скат са голяма болест.
Иначе в парламента в момента има: комунисти, милиционери, турци, луди... Чудя се, това народ ли е или маймунско стадо? :roll:

Атака ще последва примера на ВМРО и ще смени лидера и лицето си. Това е следващото, което ще се случи!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 21:00

KategorieC написа:Има и от Европа и света гласоподаватели.

Той ще се разбие поравно, много гласове оттам ще идат за сини, Костов, Кунева( което може да я побутне нагоре), притеснението ми е БСП да не се доближи плътно до ГЕРБ, тогава ДПС с 12-14 % и червените ще направят 120 плюс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 21:03

sin4ec написа:

Той ще се разбие поравно, много гласове оттам ще идат за сини, Костов, Кунева( което може да я побутне нагоре), притеснението ми е БСП да не се доближи плътно до ГЕРБ, тогава ДПС с 12-14 % и червените ще направят 120 плюс!

Как поравно ? Към 18 часа в чужбина са гласували общо 71 821 български граждани.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 21:08

KategorieC написа:
sin4ec написа:

Как поравно ? Към 18 часа в чужбина са гласували общо 71 821 български граждани.

В смисъл за Герб и БСП по 30 %, другите разпръснати... Айде да видиш колко гласа ще дойдат от Турция, пак ще си говорим!
Запази ли се от предните избори тенденцията БСП да качва % в нощта след изборите, и с турските гласове, ситуацията е на кантар да направят кабинет, неслучайно всички са предпазливи и чакат развитието, много е сложна ситуацията!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 21:11

sin4ec написа:
KategorieC написа:
sin4ec написа:

В смисъл за Герб и БСП по 30 %, другите разпръснати... Айде да видиш колко гласа ще дойдат от Турция, пак ще си говорим!
Запази ли се от предните избори тенденцията БСП да качва % в нощта след изборите, и с турските гласове, ситуацията е на кантар да направят кабинет, неслучайно всички са предпазливи и чакат развитието, много е сложна ситуацията!

Не бе човек, аз не споря, не съм ги чел тея деления на гласовете от чужбина, а и не ме интересува.
Най-много са гласувалите в Турция – 42 226 души , това е към 18ч.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 21:24

С цялата условност, че това са екзитполове мога да кажа няколко неща.
Въпреки всичките инсинуации, въпреки огромните компромати, въпреки нарушенията на закони на държавата в деня на изборите с цел агитации и компроматии от една национална медия и всички партии срещу една партия, въпреки че всички партии тръгнаха задружно срещу една партия, въпреки че според много специалисти тези избори са най-сигурните в новата история на България /с множество международни наблюдаващи, с всичките наблюдаващи, застъпници, паралелно чуждестранно преброяване и т.н./ вероятно ще излезе, че ГЕРБ отново ще са първа политическа сила.
Това няма как да не ме обнадежди. Тук има някакви си партийки и техни привърженици, които дават епитети на много повече хора от тях. Има хора, които се смятат, че те са носители на истината, без дори да им хрумне, че може би те грешат. Особено ако тръгна да изброявам имена и хора, да копирам постове и за кои партии пледират. Аз все пак съм обнадежден, че повечето хора не са такива. Надявам се демокрацията и разумът в крайна сметка да победят лумпенизацията, радикализмът и простотията. Всички видяха излялата се злоба. Всички видяха, че единственото до момента доказано нарушаване на закона и манипулиране на изборите се направиха от една национална телевизия и почти всички партии, някои, от които дори организираха политически протести в избория ден. Всъщност този вот показа едно-тези протести в началото на годината бяха в следствие пропаганди, манипулации от определени партии, олигарси, монополи и т.н. Защото този протестен вот не се видя на тези избори. Вероятно ГЕРБ ще стане и първата партия, която ще бъде първа политическа сила след управление, което ще се случи за пръв път в новата ни история. Въпреки че управляваха страната в икономическа криза, която фалира доста държави в Европа, които всички знаем са едни от най-развитите в целия свят! Днес манипулациите продължават.
Преди малко един от лидерите на бс/к/п каза, че народът показал, че не иска да управлява ГЕРБ. Веднага му зададоха въпросът дали е показал, че иска да управлява бс/к/п и той с цялата си наглост отговори-"да, естествено, че да"... Това представляват днес голяма част от политическите ни представители, а за съжаление и хората, които сляпо седят зад тях...
Както казах аз съм обнадежден от гледна точка на мисленето на хората.
Сега става и интересно. Вероятно ГЕРБ няма да се коалира с никой. Ще видим дали Атака ще застане зад правителство на бс/к/п и дпс. Това ще даде отговор на много въпроси... ;)
П.П. Да, за едно сте прави. През ноща последните избори бс/к/п вдигаше резулатът си, заради което казвам и с цялата условност на тези екзитполове! ;)
Последна промяна от parvanoff на 12 май 2013 21:28, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 21:25

Проблемът, повтарям, е в тези 30% отказали да повторят вота си на екзит пола! Там резервът на ДПС основно е голям! На БСП по-малък, но реален... И нека са 60-70 000 от Турция, или 2% отгоре, и схващаш ли каква ми е идеята? Затова и ГЕРБ мълчат, ...
А-точно в момента обявяват паралелно преброяване на 50%, и точно тези ми подозрения се потвърждават!
Шансовете за БСП–ДПС да направят мнозинство растат с всяка минута, и то без турските гласове!

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 12 май 2013 22:12

само ще кажа ПАЯДЖИНА ФОСТАТААААА ЗА СИЧКИ КОВРИ И БОКЛИЦИ къде ще ни управляват отново
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 май 2013 22:41

В антибългарското антинародно комунистическо събрание влязоха 4 комунистически банди отрочета на терористичната организация БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака! Сега комунистическите престъпници се карат по между си кой колко повече пари да открадне!Аз не искам да живея в държава , където ме управляват комунистически престъпници като другарката Бойка Борисова, синът на комунистически убиец и терорист Сергей Станишев , агент на зловещата ДС Ахмед Доган или Долен Сидеров - все комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 май 2013 22:48

Единствените нормални хора явно ще останат под чертата.
Нека, нека - комуняги, цигани и рубладжии, това си заслужава народът.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”