BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 дек 2012 22:26

Madridist написа:[center]Изображение[/center]

Аз лично като абонат на Булсатком НЕ желая да плащам дори и стотинка за подобно телевизионно съдържание. Мисля, че най-разумното и правилно решение на БСК е да сложи BTV в отделен пакет и който желае да си го купува допълнително. ;)

Аз също съм абонат на БСК и отдавна съм отписал БТВ и ТВ7.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2012 22:29

CTAHKO написа:Не виждам,от къде на къде някоя(няколко) ефирна телевизия,която никой не я гледа,ще иска да диктува политиката на някой кабелен или цифров оператор ;)На всичкото отгоре,излъчването и в интернет да е платено :roll: Тези наистина са се самозабравили 8-)

Без да съм адвокат на никой, с какво от БТВ диктуват политиката на БСК?
БТВ са определили цена на продукта, някой задължава ли БСК да купува?
В интернет БТВ on line не е платено

Този шот с програмата е доста стар, интересно ми е сега как им е програмата :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 дек 2012 22:53

И аз като много други имам БСК вкъщи, но с Босфор ТВ съм се разделил от много време. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2012 22:54

BadBoy написа:
CTAHKO написа:Не виждам,от къде на къде някоя(няколко) ефирна телевизия,която никой не я гледа,ще иска да диктува политиката на някой кабелен или цифров оператор.На всичкото отгоре,излъчването и в интернет да е платено ! Тези наистина са се самозабравили.

Без да съм адвокат на никой, с какво от БТВ диктуват политиката на БСК?
БТВ са определили цена на продукта, някой задължава ли БСК да купува?
В интернет БТВ on line не е платено

Този шот с програмата е доста стар, интересно ми е сега как им е програмата :roll:

Аз също не искам да влизам в ролята на адвокат на БСК.Дори не съм им абонат! Що се отнася до първия ти въпрос...ами това не е ли чисто извиване на ръце и 100% - ова анти кампания срещу даден оператор ;) Ок,съгласен съм че те са си определили някаква цена на продукта(която според мен е безпочвена и няма никакво покритие),ама какво им пречи да спрат излъчването без да се вдига такъв шум около техните отношения :? Нали уж се пишат за най-гледаната телевизия :lol: До там ли опряха,да си правят P.R. на гърба на някакъв оператор и финансовите им взаимоотношения ;) Лично ти,би ли плащал всеки месец с 3 лв по-висока такса заради техният чикиджийски пакет :? Имай предвид,че от всичките им 7 канала,единствено БТВ ЕКШЪН става за нещо,заради ШЛ и филмите?Останалите им канали от този пакет не стават за нищо.Защо не разделят отделните канали,на отделни цени,а ги продават в пакет :?: Защо не вдигнат цените и за останалите оператори?Защо кабелните оператори застават зад БСК,а не зад БТВ груп?Това според теб не е ли извиване на ръце,имайки себе си за много голяма,влиятелна и водеща медийна група ;) Не,благодаря :!: Каналите на БТВ не съм г игледал от около 2-3 години,нямам и намерение да ги гледам.Относно онлайн излъчването им в техния сайт...ами освен БТВ,нa която така или иначе няма какво да гледаш,всичко останало е към VOYO,който е платен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2012 23:06

CTAHKO написа:Аз също не искам да влизам в ролята на адвокат на БСК.Дори не съм им абонат! Що се отнася до първия ти въпрос...ами това не е ли чисто извиване на ръце и 100% - ова анти кампания срещу даден оператор ;) Ок,съгласен съм че те са си определили някаква цена на продукта(която според мен е безпочвена и няма никакво покритие),ама какво им пречи да спрат излъчването без да се вдига такъв шум около техните отношения :? Нали уж се пишат за най-гледаната телевизия :lol: До там ли опряха,да си правят P.R. на гърба на някакъв оператор и финансовите им взаимоотношения ;) Лично ти,би ли плащал всеки месец с 3 лв по-висока такса заради техният чикиджийски пакет :? Имай предвид,че от всичките им 7 канала,единствено БТВ ЕКШЪН става за нещо,заради ШЛ и филмите?Останалите им канали от този пакет не стават за нищо.Защо не разделят отделните канали,на отделни цени,а ги продават в пакет :?: Защо не вдигнат цените и за останалите оператори?Защо кабелните оператори застават зад БСК,а не зад БТВ груп?Това според теб не е ли извиване на ръце,имайки себе си за много голяма,влиятелна и водеща медийна група ;) Не,благодаря :!: Каналите на БТВ не съм г игледал от около 2-3 години,нямам и намерение да ги гледам.Относно онлайн излъчването им в техния сайт...ами освен БТВ,нa която така или иначе няма какво да гледаш,всичко останало е към VOYO,който е платен 8-)

Един нов автомобил струва непосилна за масовия гражданин сума, това значи ли, че не извиват ръцете, хората са определили цена на продукта и си я защитават, като ни е скъпо не купуваме и толкова.
Тази цена от многото информация която се появи е поискана не само на БСК, а другите оператори намериха начин да се договорят без шум, само БСК реве.
От къде се пръкна тази цена 3 лева не зная, защото три пъти, автоматично не означава три лева.
Диема защо не си разделиха каналите в пакет когато си вдигнаха цената и я прокараха и тя е малко над 2 лева на абонат и реално какво има по техните канали? - няколко мача, всичко останало талаш, а по Фемили нон стоп турски сериали, но срещу тях няма рев.
Вината е някъде по средата и в случая за мен не е намесена цена, а много по-дълбоки неща.

ТВ7 е същата работа.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 дек 2012 23:17

Има една много точна приказка която важи точно за тази разправия, а имено '' Всички са маскари ''
Явно БТВ искат повечко пари но в същото време на 100% съм сигурен, че БСК крият реалната цифра на клиентите си от телевизиите. Като прибавим и че наистина явно не си плащат навреме задълженията, общо взето се връщаме във времената на нелегалните кабеларки.
Освен това аз честно казано не виждам какъв е проблема. Щом не могат да се споразумеят БСК да свалят още месечната тарифа или просто да потърсят други програми с които да компенсират липсата на БТВ и другите програми в пакета. Аз лично от целия им пакет гледам единствено БТВ екшън по другите само турски бози или още по стари сериали дават.

Въпреки това не вярвам да се стигне до там. БТВ ще загубят освен таксата която прибират от БСК и доста зрители при което парите от реклами ще намалеят значително. А БСК има голяма вероятност да загубят доста клиенти над 45-50 годишна възраст. Общо взето сделка ще има остава само да се разберат за парата, защото става въпрос наистина за доста пари.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2012 23:21

Телевизията у нас трябва да стане като в цяла Европа, операторите да са единствено доставчици на сигнал и парите за същото да си търсят от телевизионните компания, и всеки един оператор да предоставя на крайния клиент достъп до всички канали.
Крайният клиент трябва сам да избира какво да гледа и директно си сключва договор с телевизията, например както е в Англия, отиваш в Sky искаш да гледаш това, това, това, еди колко си пари на месец и толкова. Отиваш в медийна група като Дискавъри искаш да гледаш това, това и това и т.н.
На запад телевизията се счита за едно от скъпите удоволствия, само тук си мислим, че някой трябва да ни е длъжен.
На Острова за да гледат всичко това което ние гледаме тук за 20-25 лева там им струва около 200 паунда + годишна такса от 150 паунда за кралицата и се плаща на домакинство.

samobotev БТВ и ТВ7 имат силата, че са ефирни телевизии и с тази цифровизация всеки може да си ги гледа със стайната антена и те са от силната позиция, защото който иска да ги гледа пак ще ги гледа и то без пари, докато БСК ще загуби всеки един клиент искаш БТВ и ТВ7, а рекламата в ефирна телевизия винаги си държи цена;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2012 23:26

Освен и тук да започнем да събираме по 150 лв за царя,че го е закъсал ;) А примера ти с автомобила не е много правилен 8-) Защото като си купуваш автомобил,не ти го продават с ремаркето,нали ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2012 23:34

Визирам цената, а цената се определя от производителя
БТВ ако продават поотделно, то повярвай ми цената ще е по-висока ;)

Ето колко му струва на англичанина да гледа целият пакет на Sky
http://www.sky.com/shop/

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2012 23:42

BadBoy написа:Визирам цената, а цената се определя от производителя
БТВ ако продават поотделно, то повярвай ми цената ще е по-висока ;)

Може и да струва по-скъпо,но на потребителя и на оператора ще излиза по-евтино,защото няма да плаща пълнежа от 6 програми :!: От друга страна пък,те нама могат да ги продадат на никой и ще губят много и от рекламодателите ;) Отделно,че БТВ екшън не е ефирна телевизия,а точно тя им е флагмана на пакета 8-)

Върни се в “Свободна зона”