BadBoy написа:CTAHKO написа:Не виждам,от къде на къде някоя(няколко) ефирна телевизия,която никой не я гледа,ще иска да диктува политиката на някой кабелен или цифров оператор.На всичкото отгоре,излъчването и в интернет да е платено ! Тези наистина са се самозабравили.
Без да съм адвокат на никой, с какво от БТВ диктуват политиката на БСК?
БТВ са определили цена на продукта, някой задължава ли БСК да купува?
В интернет БТВ on line не е платено
Този шот с програмата е доста стар, интересно ми е сега как им е програмата

Аз също не искам да влизам в ролята на адвокат на БСК.Дори не съм им абонат! Що се отнася до първия ти въпрос...ами това не е ли чисто извиване на ръце и 100% - ова анти кампания срещу даден оператор

Ок,съгласен съм че те са си определили някаква цена на продукта(която според мен е безпочвена и няма никакво покритие),ама какво им пречи да спрат излъчването без да се вдига такъв шум около техните отношения

Нали уж се пишат за най-гледаната телевизия

До там ли опряха,да си правят P.R. на гърба на някакъв оператор и финансовите им взаимоотношения

Лично ти,би ли плащал всеки месец с 3 лв по-висока такса заради техният чикиджийски пакет

Имай предвид,че от всичките им 7 канала,единствено БТВ ЕКШЪН става за нещо,заради ШЛ и филмите?Останалите им канали от този пакет не стават за нищо.Защо не разделят отделните канали,на отделни цени,а ги продават в пакет

Защо не вдигнат цените и за останалите оператори?Защо кабелните оператори застават зад БСК,а не зад БТВ груп?Това според теб не е ли извиване на ръце,имайки себе си за много голяма,влиятелна и водеща медийна група

Не,благодаря

Каналите на БТВ не съм г игледал от около 2-3 години,нямам и намерение да ги гледам.Относно онлайн излъчването им в техния сайт...ами освен БТВ,нa която така или иначе няма какво да гледаш,всичко останало е към VOYO,който е платен