Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Земетресение в България с магнитуд 5.9 по Рихтер
От бтв казаха.сега фандъкова каза че ме било страшно
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
В Стара Загора в просъница го усетих и дори не бях сигурен какво е. Погеднах колко е часа и си викам - сутринта ще кажат. Е явно съм чуствителен 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
don написа:mormona написа:Накои може ли да ми каже дали са се чули шумове около епицентъра? Тътен или пищене ? Питам сериозно. Сега секи констатира къде бил паднал таван къдее балкон. За тътен никои не говори. Аз лично не чух нищо а бях буден и четях... Но аз съм в София.
Хора от Перник ако има да кажат
В София (Младост) имаше доста силен тътен по време на първото земетресение, бях буден и се чу доста сериозен тътен
Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Синьо сърце написа:Вижте, за София се предполага максимум около 7.0-като имате предвид, че скалата на Рихтер е логаритмична, а сегашното беше около 6.0, то онова би било 10 пъти по-мощно...Направете си изводите. Но сградите в София са изчислени на 7.0, може да поддадат, да се спукат мазилки и да се разхвърчат тухли, но трябва да издържат!
Това е лошият вариант. Добрият е, че това М 6.о от днес може да е най-силното за София за следващите 50-100 години, дай Боже!
Искрено се моля да е така !
Аз лично спах при първия трус и не знам за тътен, но на втория или третия чух...някой по-горе питаше нали

mormona написа:don написа:mormona написа:Накои може ли да ми каже дали са се чули шумове около епицентъра? Тътен или пищене ? Питам сериозно. Сега секи констатира къде бил паднал таван къдее балкон. За тътен никои не говори. Аз лично не чух нищо а бях буден и четях... Но аз съм в София.
Хора от Перник ако има да кажат
В София (Младост) имаше доста силен тътен по време на първото земетресение, бях буден и се чу доста сериозен тътен
Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?
Какъв е този ефект?
Къде???[/quote]
1 в Борово и 3 в Студентски[/quote]
Откъде ти е информацията, че всичките ми близки са в Дианабад, нависоко живеят.[/quote]
Намерх инфото. Блитц..., не исках да ги чета, че си падат по сензациите. Вярвам на focus.
1 в Борово и 3 в Студентски[/quote]
Откъде ти е информацията, че всичките ми близки са в Дианабад, нависоко живеят.[/quote]
Намерх инфото. Блитц..., не исках да ги чета, че си падат по сензациите. Вярвам на focus.
- venci_1913
- Контакти:
В Южните квартали ... Отцепи една стена
Славия София
В София (Младост) имаше доста силен тътен по време на първото земетресение, бях буден и се чу доста сериозен тътен[/quote]
Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?[/quote]
Какъв е този ефект?[/quote]
http://www.bnews.bg/article-24335
Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?[/quote]
Какъв е този ефект?[/quote]
http://www.bnews.bg/article-24335
- Jorkorazporko
Имаше тътен при втория, едно от най - гадните усещания, като го чух ми изтръпна душичката...

Някой питаше за тътен. Току що по НОВА по телефона Петър Тишкин - собственик на сайта "За Перник.ком" каза, че по време на земетресението се е чувало звук подобен на тракане. Аз също чух странен звук по време на първия трус.
Преживял съм поне 10 земетресения, но не бях чувал подобен звук досега !!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]