Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 17:02

boabbb написа:
1982 написа:Абе и за Русия се подочу, че бастисва и бая цивилни, ама карай.

То, много ясно, те нали са мешани, няма как - покрай сухото, гори и суровото, за съжаление ... Болницата, обаче, за мен е необяснима грешка - единствената работеща в града и баш нея избабанили :lol: :lol:

Дали е болница или жилищна сграда, голяма разлика няма, все са невинни жертви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 ное 2015 17:07

1982 написа:
pampi написа:
1982 написа:А ти нищо не казваш за американските и френските самолети, които бомбят ИДИЛ доста преди Русия да се включи ??!

За Чайна го писах тези дни, защо пак ме питате едно и също, баси, тук трябва по 26 пъти да пишеш едно и също. :mrgreen: :mrgreen:

Ми кво да кажа аз, след като фактите говорят сами... :lol:
Янките бомбят, Даеш си расте, продава си петрол и антики... А бе, я кажи янките вместо с бомби да не ги целят с Марлборо, Кока-кола и Макдонълдс...

Същото мога да кажа и за Русия - уж много бомбят ИДИЛ, страшни жертви и успехи, ама ония като пичове си живеят още, продават си, купуват си, нещо не личи голям ефект.

Не личи за тебе, щото си се опнал до клавиатурата на топличко и си чешеш мъдите от скука, ама питай ги ония с брадите, как е под руските бомби и ракети... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 17:13

Може да ги питам и как са американските бомби. И френските.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 ное 2015 17:17

1982 написа:Същото мога да кажа и за Русия - уж много бомбят ИДИЛ, страшни жертви и успехи, ама ония като пичове си живеят още, продават си, купуват си, нещо не личи голям ефект.

Русия бомби от има няма 2 месеца, американците хвърлят бомби вече над година, а ИД е по-голяма от началото на американските удари, как става тоя финт??!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 17:22

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Същото мога да кажа и за Русия - уж много бомбят ИДИЛ, страшни жертви и успехи, ама ония като пичове си живеят още, продават си, купуват си, нещо не личи голям ефект.

Русия бомби от има няма 2 месеца, американците хвърлят бомби вече над година, а ИД е по-голяма от началото на американските удари, как става тоя финт??!

Американските удари не са толкова интензивни, колко ни твърдят, че са руските. Тук поствате новини - 1 000 унищожени цистерни за ден, ИДИЛ давали страшни жертви, не смогвали да погребат безбройните трупове и т.н. Е, за 2 месеца подобни удари, тия вече трябваше да не съществуват. Това не е някаква едномилионна армия, тия със сигурност нямат дори 100 000, нито пък разполагат с кой знае каква техника и оръжие.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 ное 2015 17:32

1982 написа:Американските удари не са толкова интензивни, колко ни твърдят, че са руските. Тук поствате новини - 1 000 унищожени цистерни за ден, ИДИЛ давали страшни жертви, не смогвали да погребат безбройните трупове и т.н. Е, за 2 месеца подобни удари, тия вече трябваше да не съществуват. Това не е някаква едномилионна армия, тия със сигурност нямат дори 100 000, нито пък разполагат с кой знае каква техника и оръжие.

Какво ме интересува кой какво ти поства?
Кажи защо след началото на ударите на водената от сащ коалиция ИД е по-голяма? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 17:36

Какво значи "Какво ме интересува кой какво ти поства?", нали вие, русофилите, ги пускате тия неща тук, не ги пускам аз ?! Защо ги пускате тогава ?!?!

А ИД получава постоянно нови попълнения от цял свят, хора от западна Европа, САЩ, Русия, Африка и т.н. постоянно се присъединяват към ИД. И това нещо не може да се спре с никакви бомби, а по друг начин.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 ное 2015 17:51

1982 написа:Какво значи "Какво ме интересува кой какво ти поства?", нали вие, русофилите, ги пускате тия неща тук, не ги пускам аз ?! Защо ги пускате тогава ?!?!

А ИД получава постоянно нови попълнения от цял свят, хора от западна Европа, САЩ, Русия, Африка и т.н. постоянно се присъединяват към ИД. И това нещо не може да се спре с никакви бомби, а по друг начин.

Кои сме ние, аз новини за 1к унищожение цистерни на ден нямам спомен да съм пускал...
Това ли е оправданието за година и няколко месеца бомбене?
Какво значение щеше да има, че идват нови хора, ако американската коалиция беше унищожила петролните полета и беше прекъснала основния им приток на пари.
Не може новите хора да са оправдание за палавата американска коалиция, която за толкова време не е постигнала абсолютно нищо, а ИД е по-силна от всякога.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 17:57

И американската коалиция, и руската дотук не са постигнали нищо. Това е видно. Само че вие тук плюете първите и величаете вторите.

Плюс това, аз и по-рано го писах - САЩ очевадно се въздържат от по-сериозни удари срещу ИД, просто защото знаят, че така ще улеснят руската пионка Асад. Те умишлено не удрят по-интензивно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2015 18:19

boabbb написа:
По отношение на свободата на словото - имаме Каспаров и нему подобни индивиди, които постоянно бълват помия по Путин и неговата партия, каква подкрепа има, според теб, Каспаров на изборите ... Дали е хванал и процент :?:

Без да съм "на ти" с вътрешно-политическият живот в Русия, все пак съм си изградил мнение за Каспаров, като ми се струва, че за руснаците е това, което е Сидеров за болшинството българи. :lol:
Демек - креслив и безобиден опозиционер.
Факт е, че в Русия няма как да бъдеш харесван, ако хвалиш нон-стоп Запада.
В тази връзка Гари прави генрална грешка.
Макар да го играе патриот, поведението му бие на сервилничене към Запада, дори и повече от колкото на Боко. :lol:
Ама тука, айде, членуваме в Западни структури, а Русия е конкурент на същите... И въобще, струва ми се, че на Каспаров му е убегнала реалноста.
Можеби с това си поведение и възгледи, би имал голям шанс, ако бе тръгнал да се прави на политик веднага след Елцин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”