Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2015 23:11

Пичове, стига простотии бе, хора!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 ное 2015 23:13

Ето нещо интересно.
http://vbox7.com/play:87047f3d58&start=230
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 ное 2015 23:14

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:Форума почва да избива на Мотикарски хумор. :lol:

Аз и него много го хранех в зараждането му преди няколко години. :lol:

Мотикаря е много голям, голям смях е там. :lol:
Поздравявам целия форум:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 ное 2015 23:14

diplomat написа:
1982 написа:Внимавай, Дипломате, че Посранко има много акаунти и може да те нападне с "числено" превъзходство. :lol: :lol:

Най-много ми липсва професор Томов, другите не са толкова колоритни и не хващат окото. :lol:

И чапайчето, и джуганчето, и рафата си бяха ток, ама споминаха се вече завалийчетата 8-) И то завинги 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 23:16

CTAHKO написа:
diplomat написа:
1982 написа:Внимавай, Дипломате, че Посранко има много акаунти и може да те нападне с "числено" превъзходство. :lol: :lol:

Най-много ми липсва професор Томов, другите не са толкова колоритни и не хващат окото. :lol:

И чапайчето, и джуганчето, и рафата си бяха ток, ама споминаха се вече завалийчетата 8-) И то завинги 8-)

"Господинът с брадата" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 ное 2015 23:17

Защо песента ми остана на другата страница........................
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 ное 2015 23:29

Der Führer написа:
1982 написа:Пич, няма смисъл да споря, ти искаш да ме убедиш как сирийският народ живеел щастливо под ботуша на Асадови, но ЦРУ и МОСАД им платили да се вдигнат на протести срещу управлението на Асад, това е абсурдна московска измишльотина.

Интересно, ЦРУ като е толкова мощно, що не плати и на севернокорейците да се вдигнат на бунт срещу комунягите ??

Защото Северна Корея е етнически и религиозно монолитна държава . Инфилтрирането на агенти е трудна задача в такива общества . Но пък и не протестират , а живеят в пъти по-лошо от сирийците при Асад . А и не се опитвам да те убедя в нищо - просто разменяме гледни точки.

За капак корейците на Север са израсли в тия условия и са склонни да приемат за нормални неща, които на нас ни се виждат направо абсурдни. А и.. ако някой успее да ги убеди, че протестите обслужват чужди интереси това ще откаже доста от тях. Корейците са като цяло националисти. И северните и южните.

Май май единствения начин за масово надигане там би бил в името на единна Корея. Това е идеал, ценен от всички корейци без значение къде живеят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 ное 2015 23:52

Betchualeng Arnaikem написа:Май май единствения начин за масово надигане там би бил в името на единна Корея. Това е идеал, ценен от всички корейци без значение къде живеят.

Всички "дръпнати" имат доста различна от нашата ценностна система(не в лош смисъл) и да ги преценяваме по нашата е много грешно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 ное 2015 23:56

гражданин от село написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Май май единствения начин за масово надигане там би бил в името на единна Корея. Това е идеал, ценен от всички корейци без значение къде живеят.

Всички "дръпнати" имат доста различна от нашата ценностна система(не в лош смисъл) и да ги преценяваме по нашата е много грешно.

Знам. Но това за мечтата им за единна Корея го знам от корейци и от двете страни на барикадата. Освен това редовия кореец смята корееца от другата страна за сънародник, въпреки всички проблеми между двете корейски държави.

И "дръпнатите" не са толкова сложни хорица, стига да спреш да приемаш за аксиома това, с което си запознат тук.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 ное 2015 00:48

Betchualeng Arnaikem написа:
гражданин от село написа:

Знам. Но това за мечтата им за единна Корея го знам от корейци и от двете страни на барикадата. Освен това редовия кореец смята корееца от другата страна за сънародник, въпреки всички проблеми между двете корейски държави.

И "дръпнатите" не са толкова сложни хорица, стига да спреш да приемаш за аксиома това, с което си запознат тук.

Кореите отдавна да се бяха обединили, ако една държава с жизнени интереси по целия свят не създаваше проблеми за това.Но едно обединена и самостоятелна Корея(те ще си намерят много бързо собствения обществен строй) е изхвърляне на САЩ от региона и съзерцаване на събитията от о.Хокайдо.

Върни се в “Свободна зона”