1982 написа:Сигурно, щом съм влязъл при вас.
Защо падна толкова ниско и доброволно влезе в кочината при нас и стана прасе?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Сигурно, щом съм влязъл при вас.
diplomat написа:1982 написа:Чудесно, само че това отдавна вече не е форум, а кочина. И, съответно, променям и аз отношението си. Тука двама русофили вече се опитаха да ме лъжат най-нагло с една "новина", дето е пълна измишльотина, един дори ми пусна "снимка" на сваления над Сирия Ф-22, която, като се поразрових, се оказа че е от ....... 2004-а, в щата Невада, разбит при тестове прототип, когато Ф-22 дори още не беше въведен на въоръжение.
Е, с такива хора какъв морал и принципи да спазвам, кажи ми ?? То те лъже с целия цинизъм на света, нагло и безочливо.
За троловете много добре знаеш, че сме на едно мнение, но аз отдавна съм вдигнал ръце, след като на модовете им е през хуя, че даже ми раздаваха банани постоянно, като се опитвах да акцентирам върху този проблем. За жалост, това е положението.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Мед ми капе на сърцето като видя две соросоидчета да се карат помежду сиЕй така ви искам, да се давите помежду си, в резултат от безпомощността ви
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:CTAHKO написа:Мед ми капе на сърцето като видя две соросоидчета да се карат помежду сиЕй така ви искам, да се давите помежду си, в резултат от безпомощността ви
Хасковският пърделник довтаса.
HoUs4oOL написа:Форума почва да избива на Мотикарски хумор.
HoUs4oOL написа:Форума почва да избива на Мотикарски хумор.
1982 написа:Внимавай, Дипломате, че Посранко има много акаунти и може да те нападне с "числено" превъзходство.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта