Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:52

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:Ресторантите им не предлагат алкохол. Заведенията предлагащи алкохол, не предлагат храна... Тия са тотално сбъркани.

Алкохолик-наркоман си ти. Само това ти е в главата. Алкохолът е наркотик и трябва да се забрани, както са забранени останалите наркотици. Захарта и тя е наркотик, кофеина и той - пълна забрана за всичко, освен прясно окосен и оросен сутрешен райграс! :!:

Може ли да ядеш без да пиеш бе маймун?

Сутрин с баничката и кафето за 30 стотинки, да не удряш по 2 шота сливова?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2015 20:58

язе написа:Ресторантите им не предлагат алкохол. Заведенията предлагащи алкохол, не предлагат храна... Тия са тотално сбъркани.

Няма такова нещо, относно ресторантите.
Вино и бира се предлага, твърдият алкохол е в по "специализирани" ресторанти, но отново може да се поръча в такъв тип заведения.

Относно баровете, да, предлагат се ядки, но храна ( мезе :lol: ) така, както ние го разбираме т'ва, няма.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2015 20:59

diplomat написа:Да сте живи и здрави. :)

Мерси, да ти се връща. А относно сутрешните шотове, имам познати, на които за жалост сутрин им треперят ръцете и не ударят ли сто грама алкохол, не могат нищо да свършат. Единия чак го изследваха за множествена склероза, на трезвеник се правил, накрая доктора излязъл и питал жена му:Кажи честно, пие ли, защото за мен това не е никаква МС, а чист алкохолизъм. ( триглицеридите му 12 при норма 2). Жената свела очи-кво да каже...
Сега пие някви хапчета да отказва алкохола, ама не знам докъде ще я докара.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:05

sin4ec написа:
diplomat написа:Да сте живи и здрави. :)

Мерси, да ти се връща. А относно сутрешните шотове, имам познати, на които за жалост сутрин им треперят ръцете и не ударят ли сто грама алкохол, не могат нищо да свършат. Единия чак го изследваха за множествена склероза, на трезвеник се правил, накрая доктора излязъл и питал жена му:Кажи честно, пие ли, защото за мен това не е никаква МС, а чист алкохолизъм. ( триглицеридите му 12 при норма 2). Жената свела очи-кво да каже...
Сега пие някви хапчета да отказва алкохола, ама не знам докъде ще я докара.

Ти остави, ами вие сте вече по-възрастни... Аз имам мои връстници, които са сутрин с тремор... Ето това е трагедията. Алкохолизмът е много тежка болест и мога да кажа, че успях рано да се откъсна от тази днешна "традиция" да ставаш алкохолик от тинейджърска възраст. Нямам против пиенето, разбира се, но човек трябва да е отговорен за действията си, да знае какво прави. Иначе както доста често и в този форум се заклеймява, например, тревата, щото всички пушачи били наркомани, отрепки, боклуци, крадци, така и аз мога да давам 10 пъти повече примери с алкохолизирани хулигани, вандали, убийци, изнасилвачи и т.н.

Но по нашите географски ширини крайностите са на почит - една от най-големите ни грешки, по лично мое мнение.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2015 21:08

Алкохолът не е за всеки. Хората по различен начин го раграждат, по различен начин им влияе на психиката. Забравиш ли, че го пиеш за удоволствие, и почнеш ли да го пиеш по график-заеви...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:10

sin4ec написа:Алкохолът не е за всеки. Хората по различен начин го раграждат, по различен начин им влияе на психиката. Забравиш ли, че го пиеш за удоволствие, и почнеш ли да го пиеш по график-заеви...

Фактите са си факти, както се казва. :lol: Но не само алкохолът е така.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 ное 2015 21:14

Българското пиене е известно с тежките си мезета.За това се пие доста, но и доста продължително, а не по 3-4 питиета "на голо".Последното води почти сигурно до алкохолизъм, ако няма поне елементарна мярка.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2015 21:15

А кой глупак се отказва от някоя цигарка с добро росно сенце? :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 ное 2015 21:19

Лошото са онези с ален мак (не)самотен в полето. :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:20

sin4ec написа:А кой глупак се отказва от някоя цигарка с добро росно сенце? :)

Как кой... Глупакът Ушев. :lol: :lol: Тежи ми на душата единствено, че трябва да се държа като престъпник на моменти, да внимавам, да се притеснявам - все едно съм някакъв джихадист, да го еба. Ама лошото е, че те целенасочено симулират работа с точно такива случаи на "наркотици". Даже след атентатите в Париж, в София имаше акция "Терористи И наркотици". :lol: Нали и там обаче са на хранилка, да не вземе да им се секне паричният поток... :x

Върни се в “Свободна зона”