Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
boabbb написа:"Обичаш"![]()
![]()
Ти верно си от Перник
Ще се впечатлиш много от него..

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:ЦСКА е отборът ! Никви Локота и подобни ромски отборчета..
Цецките само на джин и виски го карате-никакъв ром. Ромът само за грог.. като ви замръзнат шушоните зиме

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
Кашчей написа:Red_Girl написа:ЦСКА е отборът ! Никви Локота и подобни ромски отборчета..
Цецките само на джин и виски го карате-никакъв ром. Ромът само за грог.. като ви замръзнат шушоните зиме
Мене не ми замръзва нищо.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе 

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
Кашчей написа:Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе
Аз ти казах, че ше има доволно повишение в температурите..

Офтопик:

Red_Girl написа:Кашчей написа:Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе
Аз ти казах, че ше има доволно повишение в температурите..И тук е много приятно, все още съм навън в двора..
Хващам и тука нет и съм много доволна.
Баси, при мене даже е жега - 28 градуса е

Леевски, оле

- Red_Girl
- Контакти:
boabbb написа:
Баси, при мене даже е жега - 28 градуса е
Не, 27 градуса е.

Офтопик:

Red_Girl написа:Кашчей написа:Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе
Аз ти казах, че ше има доволно повишение в температурите..И тук е много приятно, все още съм навън в двора..
Хващам и тука нет и съм много доволна.
Ти сега на коя вила си? Има ли зайци там, кролики обаче

Кога ще правим сбирка на вилата.... когато сняг забръска, а в камината цепениците пращят, огънят играе по стените и всички се обичаме

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
Ето ви прогнозата за утре.
Прогноза за България за 26.09.2013
През нощта над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно и почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°, в София – около 6°. Утре ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Топло време с максимални температури между 26° и 31°, в София – около 27°. Привечер и през нощта срещу петък от запад облачността ще започне да се увеличава; вятърът ще се усили.
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за септември – бавно ще се понижава.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад. Топло време с максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 13°.
Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност, която бързо ще намалее и през по-голямата част от деня времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 26°-29°. Температурата на морската вода е от 17° по северното, до 20°-21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Дежурен синоптик: Красимир Стоев
Секция "Прогнози на времето"

Прогноза за България за 26.09.2013
През нощта над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно и почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°, в София – около 6°. Утре ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Топло време с максимални температури между 26° и 31°, в София – около 27°. Привечер и през нощта срещу петък от запад облачността ще започне да се увеличава; вятърът ще се усили.
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за септември – бавно ще се понижава.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад. Топло време с максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 13°.
Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност, която бързо ще намалее и през по-голямата част от деня времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 26°-29°. Температурата на морската вода е от 17° по северното, до 20°-21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Дежурен синоптик: Красимир Стоев
Секция "Прогнози на времето"
Офтопик: