Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Без име » 25 сеп 2013 16:44

Шегуваш се ! :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:46

boabbb написа:"Обичаш" :!: :?: :!: Ти верно си от Перник :mrgreen:

Ще се впечатлиш много от него.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:47

Red_Girl написа:ЦСКА е отборът ! Никви Локота и подобни ромски отборчета.. :lol:

Цецките само на джин и виски го карате-никакъв ром. Ромът само за грог.. като ви замръзнат шушоните зиме :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:48

Кашчей написа:
Red_Girl написа:ЦСКА е отборът ! Никви Локота и подобни ромски отборчета.. :lol:

Цецките само на джин и виски го карате-никакъв ром. Ромът само за грог.. като ви замръзнат шушоните зиме :mrgreen:

Мене не ми замръзва нищо. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:49

Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:51

Кашчей написа:Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе :mrgreen:

Аз ти казах, че ше има доволно повишение в температурите.. :lol: И тук е много приятно, все още съм навън в двора.. :lol: Хващам и тука нет и съм много доволна. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 16:52

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Кърмъзъ, днес съм доволен от теб-имаше вятър, но беше топло, а сега е направо превъзходно. Все така да ми уреждаш времето в Русе :mrgreen:

Аз ти казах, че ше има доволно повишение в температурите.. :lol: И тук е много приятно, все още съм навън в двора.. :lol: Хващам и тука нет и съм много доволна. :lol:

Баси, при мене даже е жега - 28 градуса е :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:53

boabbb написа:
Баси, при мене даже е жега - 28 градуса е :mrgreen:

Не, 27 градуса е. :lol: При последното измерване. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:54

Red_Girl написа:

Ти сега на коя вила си? Има ли зайци там, кролики обаче 8-) Защото има разлика ;)

Кога ще правим сбирка на вилата.... когато сняг забръска, а в камината цепениците пращят, огънят играе по стените и всички се обичаме 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:55

Ето ви прогнозата за утре. :lol:

Прогноза за България за 26.09.2013

През нощта над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно и почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°, в София – около 6°. Утре ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Топло време с максимални температури между 26° и 31°, в София – около 27°. Привечер и през нощта срещу петък от запад облачността ще започне да се увеличава; вятърът ще се усили.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за септември – бавно ще се понижава.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад. Топло време с максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 13°.

Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност, която бързо ще намалее и през по-голямата част от деня времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 26°-29°. Температурата на морската вода е от 17° по северното, до 20°-21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев
Секция "Прогнози на времето"

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”