Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2013 09:36

boabbb написа:
Гледам има дискусия за Висшата лига. Поласкан съм, че слагате мойте хора в борбата за титлата :) Му-то не ги виждам тая година, виж Челси са опасни, при тях и да не тръгнат нещата, съдията винаги е готов да се даде г*за ( мача с Вила ) - не знам защо става така, да не са хвърлили око на Моуриньо г*йтаците :mrgreen:

Я пак :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 10:16

CTAHKO написа:
boabbb написа:
Гледам има дискусия за Висшата лига. Поласкан съм, че слагате мойте хора в борбата за титлата :) Му-то не ги виждам тая година, виж Челси са опасни, при тях и да не тръгнат нещата, съдията винаги е готов да се даде г*за ( мача с Вила ) - не знам защо става така, да не са хвърлили око на Моуриньо г*йтаците :mrgreen:

Я пак :?

Пак - съдийте имат неприятния навик да подпират селското отборче от моста :mrgreen: Знае се от всички кой е големия отбор от Лондон и кои са ФК Чукотка и "Еврейска звезда" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2013 10:29

boabbb написа:Пак - съдийте имат неприятния навик да подпират селското отборче от моста :mrgreen: Знае се от всички кой е големия отбор от Лондон и кои са ФК Чукотка и "Еврейска звезда" :mrgreen:

Голям, голям...колко да е голям :? Тоя големия отбор, където не го хванем, там не го газим :lol: А и виж на кого викат "Pride of London" 8-) Ама щом си казал...станем ли шампиони ще е благодарение на съдиите :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 10:56

CTAHKO написа:
boabbb написа:Пак - съдийте имат неприятния навик да подпират селското отборче от моста :mrgreen: Знае се от всички кой е големия отбор от Лондон и кои са ФК Чукотка и "Еврейска звезда" :mrgreen:

Голям, голям...колко да е голям :? Тоя големия отбор, където не го хванем, там не го газим :lol: А и виж на кого викат "Pride of London" 8-) Ама щом си казал...станем ли шампиони ще е благодарение на съдиите :lol:

Не е ли "Гордостта на Чукотка" ? :roll: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 сеп 2013 10:59

boabbb написа:
CTAHKO написа:

Аха, те собствениците на Арсенал са чистокръвни английски джентълмени, особено Усманов 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 11:34

rhaegar написа:
boabbb написа:
CTAHKO написа:

Аха, те собствениците на Арсенал са чистокръвни английски джентълмени, особено Усманов 8-)

Фен на Левски и Челси - малеее, сега кажи, че харесваш Милан и Барса ( megafacepalm ) :mrgreen: Арсенал няма "собственици" погледни малко и тогава говори такива работи - там са различни акционери и Кронке е най-големия в момента.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 25 сеп 2013 11:38

От Милан е :mrgreen: Иначе днеска ще си върна едната загубена пица от един приятел 8-)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 сеп 2013 12:32

boabbb написа:
Фен на Левски и Челси - малеее, сега кажи, че харесваш Милан и Барса ( megafacepalm ) :mrgreen: Арсенал няма "собственици" погледни малко и тогава говори такива работи - там са различни акционери и Кронке е най-големия в момента.

Е акционерите какво са? Кронке взе контролен пакет, именно за да изпревари Усманов и да се контрира неговото влияние в борда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 25 сеп 2013 12:43

CTAHKO написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-5N-hB0Eu6A[/youtube]

И ти си един расист... :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти: