Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:Наполи и Рома големи отбориИнтер биват също. Дано спрат Ювентус, че в-то във Вторино взе да изсветлява
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Нищо ви нема
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Наполи и Рома големи отбориИнтер биват също. Дано спрат Ювентус, че в-то във Вторино взе да изсветлява
Не споменавай Рома.. мразя ги.
Red_Girl написа:rhaegar написа:Нищо ви нема
Но на тебе ти има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
YANTRA_FOREVER написа:Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Наполи и Рома големи отбориИнтер биват също. Дано спрат Ювентус, че в-то във Вторино взе да изсветлява
Не споменавай Рома.. мразя ги.
Мразиш не мразиш отбор са сиАз не мога да понасям Ювентус и най-вече Милан.
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Нищо ви нема
Но на тебе ти има.
Какво ми е?
Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Нищо ви нема
Но на тебе ти има.
Какво ми е?
От Левски си.. тва е голям проблем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:
Зависи от гледната точка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта