becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
Вуйчо Ваньо едва ли ще е същия вече, а с липсата на Тошко свиквайте

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
Groucho написа:Red_Pride написа:пак кочина в истанбул
[rimg]http://n1309.hizliresim.com/1f/q/sxypj.jpg[/rimg]
Йеп, требе да анулират резултатите от мачовете, които са играни на този стадион в последните десет години
daduradam написа:becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
becks32milan написа:daduradam написа:becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
Надявам се да намерим хубав заместник за него, макар и дълги години да се усеща липсата му след това. Но аз се радвам за него. Берба и Марто тръгнаха от Германия и отидоха в хубави английски отбори.
Кашчей написа:becks32milan написа:daduradam написа:becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
Надявам се да намерим хубав заместник за него, макар и дълги години да се усеща липсата му след това. Но аз се радвам за него. Берба и Марто тръгнаха от Германия и отидоха в хубави английски отбори.
Не те знам за кой Марто говориш, ама Петров тръгна от Сервет (официално от Ботев Вр.) и след това отиде в Германия, после в Испания... и вече никъде не го искат
ralka_levskarka написа:Рейна
becks32milan написа:Кашчей написа:becks32milan написа:daduradam написа:becks32milan написа:В него има прогрес, преди играеше само слаби мачове а сега ги редува слаб-силен... Дяков е проблема, Вуйчо го няма, Тошко и Огнянов също.
Не те знам за кой Марто говориш, ама Петров тръгна от Сервет (официално от Ботев Вр.) и след това отиде в Германия, после в Испания... и вече никъде не го искат
Бербо и той почна от Пирин, искам да кажа че първия им отбор зад граница бе немски, За Марто искам да кажа че преди беше много силен.
daduradam написа:ralka_levskarka написа:Рейна
Догодина трябва да вземем хубави кинти за него
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта