CTAHKO написа:becks32milan написа:CTAHKO написа: За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименициГрозна картинка
Как си сини шампионе
хорошо ми е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:becks32milan написа:CTAHKO написа: За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименициГрозна картинка
Как си сини шампионе
CTAHKO написа:Red_Girl написа:CTAHKO написа:Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно..
Аз на теб искам да помогнаИ ти душичка носиш
![]()
![]()
Ми щом настояваш, ще се възползвам .. Но ще трябва да се простиш с достойнството си..
За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименициГрозна картинка
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Groucho написа:Беконова, ж падате ли от Литекс
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Надявам се да не падаме.
tevez написа:Добър ден
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:tevez написа:Добър ден
Няма ли да се срешеш малко![]()
![]()
ЕМИЛ написа:От сряда на там има вариан както се казва да хвана Господ за шлифера![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта