Dani написа:Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен..Кур за МЮ
Ама ти ли ще го дадеш тоя кур?
Разбира се, ше си направя един и ше раздавам за всички..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен..Кур за МЮ
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Dani написа:Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен..Кур за МЮ
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Red_Girl написа:Dani написа:Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен..Кур за МЮ
Няма нужда да правиш. Аз мога да ти дамИ накрая ще ти кажа "имаше едно хубаво нещо в теб и аз току що го изкарах"
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно..
CTAHKO написа:Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно..
Аз на теб искам да помогнаИ ти душичка носиш
![]()
![]()
Red_Girl написа:CTAHKO написа:Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно..
![]()
![]()
Ми щом настояваш, ще се възползвам .. Но ще трябва да се простиш с достойнството си..
CTAHKO написа:Red_Girl написа:CTAHKO написа:Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно..
![]()
![]()
Ми щом настояваш, ще се възползвам .. Но ще трябва да се простиш с достойнството си..
За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименициГрозна картинка
becks32milan написа:CTAHKO написа: За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименициГрозна картинка
Беконова написа:Разбира се, ше си направя един и ше раздавам за всички..
CTAHKO написа:Няма нужда да правиш. Аз мога да ти дамИ накрая ще ти кажа "имаше едно хубаво нещо в теб и аз току що го изкарах"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта