Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 22 сеп 2013 13:38

Dani написа:
Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен.. 8-) Кур за МЮ :lol:

Ама ти ли ще го дадеш тоя кур? :mrgreen:

Разбира се, ше си направя един и ше раздавам за всички.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 13:40

Red_Girl написа:
Dani написа:
Red_Girl написа:Много ясно, че Рома и Лацио ще е по-интересен.. 8-) Кур за МЮ :lol:

Няма нужда да правиш. Аз мога да ти дам 8-) И накрая ще ти кажа "имаше едно хубаво нещо в теб и аз току що го изкарах" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 сеп 2013 13:44

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:
Dani написа:

Няма нужда да правиш. Аз мога да ти дам 8-) И накрая ще ти кажа "имаше едно хубаво нещо в теб и аз току що го изкарах" 8-)

Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 13:46

Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно.. :lol:

Аз на теб искам да помогна 8-) И ти душичка носиш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 сеп 2013 13:49

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:Еее не предполагах, че феновете на Челси се предлагате така, ама с оглед на резултатите ви е логично.. И все пак смятам, че на вас ви го вкарват,а не обратно.. :lol:

Ми щом настояваш, ще се възползвам .. Но ще трябва да се простиш с достойнството си.. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 сеп 2013 13:50

Не знаех, че все още съществуват хора гледащи премиеровца. Трябва да се грижим за Вас, защото сте изчезващ вид.

На училище стана голямо мазало и сега тайно съм на компа, защото съм наказан до края на живота си :mrgreen: Нали Ви казах, че мисля да ставам сотеньор, но за сега явно ще съм в застой. Викам на една искаш ли да изкарваш толкова много пари, че да можеш всеки ден да си купуваш дрешки и гримове и оная такава ме гледа с един жаден поглед и почвам да я обработвам такъв е ще трябва и малко да поработиш, но не е нещо кой знае какво сложно и ще ти харесва. Ще ти давам 70% от заработеното и ще те пазя и ще ти анмирам клиенти и оная ми вика кво? Не искаш ли да станеш компаньонка и без това вече правиш секс, но поне ще ти с еплаща и няма да те използват и като се разписка и като отиде при класнмата, класната и тя не съм очаквала подобно нещо от теб. Викна баща ми и при директора. Без малко да ме ошамари на училище и щях да го обвиня в тормоз и свидетели имах :mrgreen: И аз такъв им викам на класната, на директора и на баща ми: "Хора финансова криза е, хората едва си плащат сметките и казват, че по-трудно ще става и ни очаква тежка зима и аз искам да се погрижа за съученичките и те ще помагат по този начин на родителите си и свежи пари ще влизат в икономиката и тъпите момчета вместо да си дават парите за трева ще ги дават за нещо по-приятно. Пък и тате ти каза, че когато почна сам да си изкарвам парите или като порасна ще мога да си направя фейсбук". Тримата ме гледаха все едно съм Бог. Директора ме пита кой те подучи. Аз му отвръщам сам съм си шеф. Баща ми им вика аз вкъщи ще се погрижа. Тегли ми боя.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 13:55

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:

Ми щом настояваш, ще се възползвам .. Но ще трябва да се простиш с достойнството си.. :lol:

За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименици :lol:Грозна картинка 8-)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 22 сеп 2013 14:00

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:
CTAHKO написа:

За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименици :lol:Грозна картинка 8-)

8-)
Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 14:02

becks32milan написа:
CTAHKO написа: За да ти е пълноценен деня, я хвърли един поглед на Ринг да видиш какво се случва с московските ви съименици :lol:Грозна картинка 8-)

8-)

Как си сини шампионе 8-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 22 сеп 2013 14:06

Беконова написа:Разбира се, ше си направя един и ше раздавам за всички.. :lol:

CTAHKO написа:Няма нужда да правиш. Аз мога да ти дам 8-) И накрая ще ти кажа "имаше едно хубаво нещо в теб и аз току що го изкарах" 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Groucho на 22 сеп 2013 14:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”