Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Der Führer » 29 ное 2015 02:32

dunavfc написа:Ебах, аз това ЦРУ, ебах аз тоя МОСАД, които са способни да изкарат на улиците половин население на дадена държава за да протестира...
Дали съществува някъде по света протест/митинг/гражданско движение, което да не е ръководено от Израел и САЩ !?

Това в коя държава се е случило ( половината да излезе на протести ) защото в 22 милионна Сирия , протестираха няколко хиляди общо . Първите протести са в 4 града по 100-200 човека на 15 март 2011 . В Дамаск са малко повече около 500 . На 16-и протес има само в Дамаск - около 100-150 човека . На 17-и протести няма . Следиш ли ми мисълта . На 18-и група студенти се организира във Фейсбук да протестира за промени в образованието . Пред сунитската джамия в града . Протеста е яхнат от ислямисти които провокират сблъсъци с полицията . Убиват и студенти , убиват и полицаи ... и започва да се говори , че шиите полицаи са застреляли сунити студенти заради вярата им . Следващите дни в Дераа пристигат с едни бели пикапи Тойоти сирийци от Либия , Йордания , Катар , Саудитска Арабия , Судан ... както и сирийци от чеченски , уйгурски , турски и т.н произход . Останалото е история , както се казва ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 ное 2015 02:35

Ясно ти е, че когато казвам, че половината население на дадена страна е излязло на протест нямам предвид това буквално, а просто, че много хора са недоволни.
Не знам, кой ден по колко били, кой от кого се възползвал и т.н. ама, като напиша "Protest in Syria" и ми излизат подобни снимки : https://www.google.bg/search?q=protest+ ... O06epNM%3A

А, за да се получи гражданска война, където и да е било по света, то е необходимо да има разделено общество, което не може да живее съвместно, а явно такова е положението и в Сирия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 02:41

Пич, няма смисъл да споря, ти искаш да ме убедиш как сирийският народ живеел щастливо под ботуша на Асадови, но ЦРУ и МОСАД им платили да се вдигнат на протести срещу управлението на Асад, това е абсурдна московска измишльотина.

Интересно, ЦРУ като е толкова мощно, що не плати и на севернокорейците да се вдигнат на бунт срещу комунягите ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 02:44

Der Führer написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Е, и в Египет преизбираха Мубарак 30 години, ама САЩ и партньори не тръгнаха да го бомбардират защото е диктатор!

Е, доколкото знам, и Асад/Сирия не е бомбардиран от САЩ, въобще, не разбирам за какво точно намесваш тук САЩ.

А пробваха се през 2013-а ... Сирия свали със С-300 , един американски F-22 Raptor и 4 Томахока + един турски F-16 . И САЩ сметнаха , че бомбенето на Сирия , ще е прекалено скъпо и ще е много лоша реклама за F-22 . ;)

Това е нагла и долна московска лъжа, такъв самолет не е свалян.

Дори не се свените да лъжете най-цинично.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 02:48

dunavfc написа:Ебах, аз това ЦРУ, ебах аз тоя МОСАД, които са способни да изкарат на улиците половин население на дадена държава за да протестира...
Дали съществува някъде по света протест/митинг/гражданско движение, което да не е ръководено от Израел и САЩ !? Естествено, че там където има интерес, САЩ се намесва по някакъв начин, разбира се, че се опитват да се възползват от ситуацията, но причините дадени хора да протестират, не винаги е в САЩ, колкото и трудно да ви се струва...

Това е типичната комунистическа промивка на мозъци.

Навремето така са промивали мозъците на хората за бунтовете в Унгария и Чехословакия - че били организирани от злите империалисти от запад.

Това е вечната опорна точка - когато някой се разбунтува срещу Москва и нейните подлоги, той задължително е платен и манипулиран от САЩ. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 ное 2015 03:13

1982 написа:
Der Führer написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Е, и в Египет преизбираха Мубарак 30 години, ама САЩ и партньори не тръгнаха да го бомбардират защото е диктатор!

Е, доколкото знам, и Асад/Сирия не е бомбардиран от САЩ, въобще, не разбирам за какво точно намесваш тук САЩ.

А пробваха се през 2013-а ... Сирия свали със С-300 , един американски F-22 Raptor и 4 Томахока + един турски F-16 . И САЩ сметнаха , че бомбенето на Сирия , ще е прекалено скъпо и ще е много лоша реклама за F-22 . ;)

Това е нагла и долна московска лъжа, такъв самолет не е свалян.

Дори не се свените да лъжете най-цинично.

Да бе ... те и сърбите не свалиха F-117 . Той сам си падна :mrgreen:
http://www.moddb.com/groups/aircraft-lo ... own-a-f-22
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 ное 2015 03:20

1982 написа:Пич, няма смисъл да споря, ти искаш да ме убедиш как сирийският народ живеел щастливо под ботуша на Асадови, но ЦРУ и МОСАД им платили да се вдигнат на протести срещу управлението на Асад, това е абсурдна московска измишльотина.

Интересно, ЦРУ като е толкова мощно, що не плати и на севернокорейците да се вдигнат на бунт срещу комунягите ??

Защото Северна Корея е етнически и религиозно монолитна държава . Инфилтрирането на агенти е трудна задача в такива общества . Но пък и не протестират , а живеят в пъти по-лошо от сирийците при Асад . А и не се опитвам да те убедя в нищо - просто разменяме гледни точки.
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 03:24

За сърбите е ясно, американците никога не са го и крили, но това за Ф-22 е пълна лъжа, такъв самолет не е свалян над Сирия, то дори самите сирийци не твърдят такова нещо. :lol: :lol: :lol:

Как мислиш, дали ако свалят такъв високотехнологичен самолет, нямаше първи да се похвалят, и то с доказателствен материал ??! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 03:27

Der Führer написа:
1982 написа:Пич, няма смисъл да споря, ти искаш да ме убедиш как сирийският народ живеел щастливо под ботуша на Асадови, но ЦРУ и МОСАД им платили да се вдигнат на протести срещу управлението на Асад, това е абсурдна московска измишльотина.

Защото Северна Корея е етнически и религиозно монолитна държава . Инфилтрирането на агенти е трудна задача в такива общества . Но пък и не протестират , а живеят в пъти по-лошо от сирийците при Асад . А и не се опитвам да те убедя в нищо - просто разменяме гледни точки.

Каквото и да ми инфилтрираш, аз, ако живея добре, заеби да се вдигна да протестирам. Няма такъв филм.

А в Северна Корея е малко трудно да протестираш. Дори и да искаш, там тиранията е на макс.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 ное 2015 03:33

1982 написа:За сърбите е ясно, американците никога не са го и крили, но това за Ф-22 е пълна лъжа, такъв самолет не е свалян над Сирия, то дори самите сирийци не твърдят такова нещо. :lol: :lol: :lol:

Как мислиш, дали ако свалят такъв високотехнологичен самолет, нямаше първи да се похвалят, и то с доказателствен материал ??! :lol: :lol: :lol:

Че те си писаха - паднал в Йордания по "технически причини" . Тоя в Сърбия и той беше получил "техническа авария " . По правило американските самолети не ги свалят . Как да е , пожелавам ти хубава вечер ( товече сутрин де :mrgreen: ) . Че утре ще трябва да се работи
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Свободна зона”