Цялата тая работа е афиф. Ще обясня. Какво изобщо прави Су-24, някаква трошка в Сирия, след като Русия има в пъти по-модерни самолети, като например Су-34, който върши работа колко цяло ято от другите? Ами просто е - да дръннат някоя от трошките му, че да си позиционира псокойно и С-300, и С-400, както виждате никой от НАТО не протестира освен рязаните, което е повече от показател, че цялото НАТО им тръшна врата под мутрите на фесовете. Далече съм от мисълта и, че руски самолети летят ей така в Сирия...говорим за руснаци, тези и в банята и кенефа влизат с план

....повярвайте, рязаните карабини са ги гледали на радарите в Хмейм и Латакия през цялото време, можели са да ги думнат щом рекат, ама що не го направиха? Просто е. Някой много лошо подведе Ердухан, както подведе 2008 Саакашвили, а после и Порошенко в Украйна...Същия Някой подкукуроса мазния фес да свалия Су-то, ама после си врътна задника....Защо? Защото точно това се разбраха Маймуната и Путин, да направят Кюрдистан, да унищожат терористите? Само им трябваше предтекст за:
- Русия да почне да въоръжава кюрдите
- да си базират спокойно С-300 и С-400, за да приземят турската авиация
- да си намерят предтекст да очистят всякаква имет там - туркмени, Нусра, Гнусра и т.н.
И Ердухан я даде. Нещо повече. Пути вади доказателства как фесът мазен финансира и подкрепя ИД - факт, ама не казват, че САЩ я създадаха и обучиха? Хаха, Обама и за това си избърза задника с рязаната си подлога. Обърса го, а после го хвърли на бясното псе. Гнусно нещо е политиката, но така се прави, все пак коалицията Русия-Китай-Иран е абсурд да бъде избутана военно от региона, който изключително пресича руските и иранските интереси. Някак междудругото - някакви чалми екзекутирали някакви 3-ма китайци, а Си Дзнинпин бесен (разбира се) обещал Китай да се включи активно в борбата с ИД....ама отде хванаха точно пък китайци онея брадатите не схванах...а и защо ми е непонятно...

. Да видим нашата роля тука, но ми се чини, ей така да направим един комарджийски залог и ние....да се сдушим с Гърция, просто предчувствие имам, че не само Кюрдистан е записан в московско-вашингтонския черен тефтер за късане от Турция...Ердуханягата трръгна да ислямизира, да османизира, ама още на границата със Сирия му увисна сопола, тй и не разбра, че в Сирия бай руснак има интереси, а в Ирак - по-големия американски брат....За нашите стари дружки феосовете - един рязан накрая....Изобщо този безумен план на Ердоганчо за НеоОсманска империя изобщо не се вписва в американския сценарий, а знаем кой от двата ще се разиграе и залагам, че няма да е тоя на бай Реджеп. Няма как да стане да обедини ислямистите и да ги предвожда, просто абсурд