Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2015 23:00

Madonna написа:
Сербия начнет переговоры о вступлении в ЕС в декабре

http://www.gazeta.ru/politics/news/2015 ... 4179.shtml

братска Сърбия влиза в ЕС....удар в спину за Путин

Не е лесно да си тъп...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 ное 2015 23:17

язе написа:
1982 написа:Да, босичък съм, ти си много обут, гледам добър си във фантазирането и измишльотините.

А Русия нищо не изтрепва в Сирия, като гледам, ИДИЛ още си ги има, нищо че вече 3 месеца уж Русия ги маже всекидневно и търпели страшни загуби.

Верно си босичък! Така ли за толкова време не разбра, че Русия трепе цялата опозиция, не само ИД. ;)

Аз отдавна коментирам тук, че Русия не бори никакъв тероризъм в Сирия, а бори опозицията на Башар Асад. Затова и от опозицията отстрелват руските пилоти, още преди да са паднали на земята. Защото Русия далеч не е отишла да бори ИДИЛ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2015 23:26

1982 написа:Аз отдавна коментирам тук, че Русия не бори никакъв тероризъм в Сирия, а бори опозицията на Башар Асад. Затова и от опозицията отстрелват руските пилоти, още преди да са паднали на земята. Защото Русия далеч не е отишла да бори ИДИЛ.

Тука греда. Руските пилоти не трябваше да оживеят, затова ги стреляха. Но единият оцеля. А какво се случи с опозицията в този район-виж нета и кадрите. По-интересното е, че има десетина пленени опозиционери. Мда...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 ное 2015 23:39

Честно да ти кажа, хич не ми пука какво ще се случи и с опозицията :mrgreen: :mrgreen: , както си усетил вече, понякога пиша просто напук и по инерция, за да не умира пламъкът на "любовта" между мен и някои хора тук. :lol: :lol: :lol:

Като цяло, всички араби са ми гнусни и им нямам вяра.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2015 00:22

27 ноември, 22:05:
ШЕФЪТ НА НАКАЗАТЕЛНИЯ БАТАЛЬОН "АЗОВ": ТРЪГВАМЕ ЗА СИРИЯ ЗА ДА СЕ БИЕМ ЗАЕДНО С ТУРЦИТЕ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ
Андрей Билецкий обяви, че легионерите ще се възползват от прекратяването на огъня в Донбас, за да воюват на нов фронт

Близък до Порошенко олигарх поиска звание Герой на Украйна за турския пилот, свалил Су-24

Бойци от украинския доброволчески батальон "Азов", който участва в наказателната операция на Киев срещу Донбас, са декларирали готовност да заминат за Сирия, за да се присъединят към коалицията на САЩ и да се сражават с руските войски там. Това обяви основателят на "Азов" Андрей Билецкий, в ефира на украинска телевизия, предаде РИА Новости.
"Като се отчита охлаждането на отношенията с Русия и това, че в Сирия има стълкновение на руски и турски интереси, абсолютно логично за Турция е да потърси контакти с Украйна, както и Украйна с Турция. Мога да ви уверя, че "Азов" би изпълнил прекрасно тази функция - да събере своя чуждестранен легион и да го изпрати да воюва заедно със западната коалиция в Сирия. Там ние бихме могли да се срещнем отново с руснаците, докато действа режима на прекратяване на огъня в Донбас", заяви Андрей Билецкий.

Основателят на "Азов" изтъкна, че в случая става дума именно за борба с руснаците в Сирия.

Дни преди неговата изцепка секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Александър Турчинов подчерта, че "турските военни са действали професионално, като са свалили Су-24". А близкият до президента Порошенко олигарх Генадий Балашов поиска да бъде присвоено званието "Герой на Украйна" на турските пилоти, които атакуваха в гръб Су-24.
БЛИЦ/
пп.Чакат ви,отивайте !!!
Ама,си оставете и по една снимка за спомен,
после няма разпознаване.
Донбас ще ви се стори като игра на пейнтбол.
Само трябва да знаеш,
че Аллах не ви е предвидил в списъка с девиците !!!

пп.2. Горният послепис ме изкефи и съм го "копнал" от Блиц...
Последна промяна от FLANKER на 28 ное 2015 01:13, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 ное 2015 00:50

Пич, теб специално те уважавам много, ама тая московска пропаганда вече ми идва множко:

са декларирали готовност да заминат за Сирия, за да се присъединят към коалицията на САЩ и да се сражават с руските войски там.

Чакай, бе, не знаех, че водената от САЩ коалиция се бие с Русия, няма ли малко кремълските слуги да се усетят вече ??!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 ное 2015 00:51

1982 написа:
язе написа:
1982 написа:Да, босичък съм, ти си много обут, гледам добър си във фантазирането и измишльотините.

А Русия нищо не изтрепва в Сирия, като гледам, ИДИЛ още си ги има, нищо че вече 3 месеца уж Русия ги маже всекидневно и търпели страшни загуби.

Верно си босичък! Така ли за толкова време не разбра, че Русия трепе цялата опозиция, не само ИД. ;)

Аз отдавна коментирам тук, че Русия не бори никакъв тероризъм в Сирия, а бори опозицията на Башар Асад. Затова и от опозицията отстрелват руските пилоти, още преди да са паднали на земята. Защото Русия далеч не е отишла да бори ИДИЛ.

Ами това проблем основно на "умерените главорези" .
1. Прекалено са близо до руската база . Докато не разчистят провинция Латакия основно и докато не затворят границата с Турция , русите няма да тръгнат по посока Ирак .
2. Руските удари са координирани със сирийската армия предхождат сухопътна офанзива . Без която те са само загуба на време .
Така , че най-умното нещо което "умерените" могат да направят е да си плюят на петите по посока Турция , докато все още имат възможност .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2015 01:05

1982 написа:Пич, теб специално те уважавам много, ама тая московска пропаганда вече ми идва множко:

са декларирали готовност да заминат за Сирия, за да се присъединят към коалицията на САЩ и да се сражават с руските войски там.

Чакай, бе, не знаех, че водената от САЩ коалиция се бие с Русия, няма ли малко кремълските слуги да се усетят вече ??!

82-ка ,има логика ако се замислиш.Тия са малоумници.
пп.Това за коалицията и на мен ми звучи глуповато и смешно. Особено след случката със Су-то .Журналята наистина се "престарават"...
пп.2: Не вярвам всичко да е московска пропаганда.Ето го и другия кретен:
http://www.blitz.bg/news/article/377310
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 28 ное 2015 01:41

FLANKER написа:27 ноември, 22:05:
ШЕФЪТ НА НАКАЗАТЕЛНИЯ БАТАЛЬОН "АЗОВ": ТРЪГВАМЕ ЗА СИРИЯ ЗА ДА СЕ БИЕМ ЗАЕДНО С ТУРЦИТЕ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ
Андрей Билецкий обяви, че легионерите ще се възползват от прекратяването на огъня в Донбас, за да воюват на нов фронт

Близък до Порошенко олигарх поиска звание Герой на Украйна за турския пилот, свалил Су-24

Бойци от украинския доброволчески батальон "Азов", който участва в наказателната операция на Киев срещу Донбас, са декларирали готовност да заминат за Сирия, за да се присъединят към коалицията на САЩ и да се сражават с руските войски там. Това обяви основателят на "Азов" Андрей Билецкий, в ефира на украинска телевизия, предаде РИА Новости.
"Като се отчита охлаждането на отношенията с Русия и това, че в Сирия има стълкновение на руски и турски интереси, абсолютно логично за Турция е да потърси контакти с Украйна, както и Украйна с Турция. Мога да ви уверя, че "Азов" би изпълнил прекрасно тази функция - да събере своя чуждестранен легион и да го изпрати да воюва заедно със западната коалиция в Сирия. Там ние бихме могли да се срещнем отново с руснаците, докато действа режима на прекратяване на огъня в Донбас", заяви Андрей Билецкий.

Основателят на "Азов" изтъкна, че в случая става дума именно за борба с руснаците в Сирия.

Дни преди неговата изцепка секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Александър Турчинов подчерта, че "турските военни са действали професионално, като са свалили Су-24". А близкият до президента Порошенко олигарх Генадий Балашов поиска да бъде присвоено званието "Герой на Украйна" на турските пилоти, които атакуваха в гръб Су-24.
БЛИЦ/
пп.Чакат ви,отивайте !!!
Ама,си оставете и по една снимка за спомен,
после няма разпознаване.
Донбас ще ви се стори като игра на пейнтбол.
Само трябва да знаеш,
че Аллах не ви е предвидил в списъка с девиците !!!

пп.2. Горният послепис ме изкефи и съм го "копнал" от Блиц...

За пореден път света се убеждава, че няма по-тъпи същества от укрите. :lol: :lol: Яко прости. хахахха Подготвят първият еничерски корпус. ххахаххаа

Върни се в “Свободна зона”