Thurman Murman написа:Ракетните комплекси С-400 май вече са в действие.
С - 300, С - 400 и подкрепа от флота за всички руски самолети.
На някои места пише, че Сирия ще затвори въздушното си пространство за всякакви самолети, различни от руските.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thurman Murman написа:Ракетните комплекси С-400 май вече са в действие.
diplomat написа:valheru написа:Браво, сега повече ти отива на името
p.s.: Това което в курсив ми заприлича като доказателство от Псаки.
Набързо потърсих някаква информация и ми изскочи това: https://alterinformation.wordpress.com/ ... 910401466/
Ако настояваш, ще намеря още източници и по-конкретна информация, но точно подобни статии публикуваха тукашните русофили във форума. Много добре си спомням даже, че съм водил дебат с някои тук точно по тези въпроси - отношенията Турция - НАТО и Турция - РФ.
Иначе не разбирам с каква цел ме нападаш и обиждаш, след като с теб винаги съм държал нормален тон и не сме имали пререкания.
HoUs4oOL написа:Thurman Murman написа:Ракетните комплекси С-400 май вече са в действие.
С - 300, С - 400 и подкрепа от флота за всички руски самолети.
На някои места пише, че Сирия ще затвори въздушното си пространство за всякакви самолети, различни от руските.
Thurman Murman написа:А информацията за жидове, атакували силите на Асад откъде е?
valheru написа:diplomat написа:valheru написа:Браво, сега повече ти отива на името
p.s.: Това което в курсив ми заприлича като доказателство от Псаки.
Набързо потърсих някаква информация и ми изскочи това: https://alterinformation.wordpress.com/ ... 910401466/
Ако настояваш, ще намеря още източници и по-конкретна информация, но точно подобни статии публикуваха тукашните русофили във форума. Много добре си спомням даже, че съм водил дебат с някои тук точно по тези въпроси - отношенията Турция - НАТО и Турция - РФ.
Иначе не разбирам с каква цел ме нападаш и обиждаш, след като с теб винаги съм държал нормален тон и не сме имали пререкания.
Ще започна от последното - ако мислиш, че съм те обидил по някакъв начин - приеми извинения - не съм имал такива намерения, не е моят стил.
Това което си постнал е меко казано смешно - особено като стигнах до онази част където Турция щяла да си купува C-300 (колко и стар да е) - хайде да не забравяме, че си остава страна членка на НАТО и Русия с лека ръка ще продаде този комплекс на страна (в смисъла на НАТО) срещу която се очаква да се изпоозва?!!!
WikiLeaks @wikileaks 4 ч.4 часа назад
Turkey's statement: Claims Russia violated airspace for just "17 seconds" with very slow 243 miles/hour jet.

diplomat написа:И ти ли обърна плочата?
HoUs4oOL написа:diplomat написа:И ти ли обърна плочата?
За кое по-точно?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта