boabbb написа:Аз като цяло меко казано не бих бил доволен от конфликт на Русия с ТурцияА Станко в Хасково, още повече
![]()
Много е близо, не бих искал руснаците да си пробват оръжията наоколо
Мишка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Аз като цяло меко казано не бих бил доволен от конфликт на Русия с ТурцияА Станко в Хасково, още повече
![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Явно фесовете, не се впечатляват много, и дуенето на мускули при тях не върви.Един път стомничка,втори път стомничка и резултата се вижда.
Аз друго ми интересно,защо руснаците не спазват въздушните граници и винаги трябва да се покажат колко са вироглави.
Заради командите на някой издухан шапкар в Москва, изгоряха пилотите.
Не, не бяха " същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката ", бачо...![]()
Ти там ли беше, та знаеш, кой какво е спазил и какво не? Или щото амуджите го казват е неоспорима истина?
Серьожа, само искам да си спокоен.
То не им за сефте да не спазват въздушните граници, и по напред в темата казвам АКО не са спазили въздушните граници.
Ама чукча писател.
Ами АКО неспазилите са турците, какво правимИли за тях ще кажеш, че им е за първи път
Ако са виновни турците, ще вдигат гащите и ще викат с Вазелин![]()
Надявам се да си доволен
От какво да съм доволенЧе ще има конфликт м/у Русия и Турция, и вие ще сте на страната на турците...от това ли да съм доволен
Това вашето вече си е "Стокхолмски синдром"
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Балкански Орел написа:boabbb написа:Аз като цяло меко казано не бих бил доволен от конфликт на Русия с ТурцияА Станко в Хасково, още повече
![]()
Мишка
ivan56 написа:Водиш си някакъв монолог, няма лошо.Значи щом не харесвам Бок Путин съм на страната на фесовете.Желязна логика.Ама тя вашата плоча е една и съща, права, крива Матушка винаги е права.Русоиди
CTAHKO написа:ivan56 написа:Водиш си някакъв монолог, няма лошо.Значи щом не харесвам Бок Путин съм на страната на фесовете.Желязна логика.Ама тя вашата плоча е една и съща, права, крива Матушка винаги е права.Русоиди
Въобще не си водя никакъв монолог, а си е точно така. Ама на вас не ви отърва и лижете турските гъзовеКое да му е кривото на великия вожд
Че хаби руска кръв заради нас и нашите интереси ли
Да, ще кажете, че си гледа единствено руските интереси, ама в конкретната ситуация, техните интереси съвпадат с нашите и плюейки по Владимир Владимирович и матушка Россия, вие плюете и по българските интереси
Факт
Е тогава какви патриоти се пишете че сте
Може и да сте патриоти, ама турски
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CTAHKO написа:dunavfc написа:FLANKER написа:А на фесовете и НАТО жална им майка сега .Русия ще започне да прави каквото тя намери за добре там.И,не определено ТП няма да има![]()
пп.Су 24 е бомбандировъчен самолет.
Трябва да ти бъде ясно, че нищо няма да произлезе от този инцидент, най-малкото, защото няма смъртен случай. Ще го прежалят самолета и ще се разберат. Война няма да има заради подобен инцидент.
Единият пилот е заловен от умерената опозицияСега ще ги видим колко са умерени
HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Ердо за пореден път показва, че не му пука от нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 7 госта