Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: КНДР предложи обединение с Юга !

Мнениеот stefani » 13 юли 2014 19:34

Те КНДР мачкали наред на Световното :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2014 19:36

Емигрант 45 написа:
CTAHKO написа:
Red Warrior написа:
CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложението :!: Не търпи отлагане :!: Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера :!: Не заслужават и такъв лидер :!: Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници :!:

Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи? :lol:

Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.

Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче :)

И какъв е начина на мислене на "истинския" ЛЕВСКАР :?: И какъв трябва да си, за да бъдеш гордостта на ЛЕВСКАРИТЕ :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 юли 2014 19:53

Гледам вече нови военни съюзи се сформират. които ще мачкат наред.. Абе, да поитам само - в кой век живеете някои, че толоква сте се въодушевили? :mrgreen:
Не искам да ви убивам мечтите, но ще ви кажа, че нито една от гомеите военни сили като САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция (в това число може да сложим и КНДР) и т.н. не биха посмели да се нападнат при положение, че всеки един от тях, само ако реши и може да затрие половината свят... ;)
Последна промяна от RedeviL на 13 юли 2014 19:58, променено общо 2 пъти.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 13 юли 2014 19:56

КНДРЕЕЦО МИСЛЯ ЧЕ ЗНАМ КОЙ СИ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 юли 2014 20:23

RedeviL написа:Гледам вече нови военни съюзи се сформират. които ще мачкат наред.. Абе, да поитам само - в кой век живеете някои, че толоква сте се въодушевили? :mrgreen:
Не искам да ви убивам мечтите, но ще ви кажа, че нито една от гомеите военни сили като САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция (в това число може да сложим и КНДР) и т.н. не биха посмели да се нападнат при положение, че всеки един от тях, само ако реши и може да затрие половината свят... ;)

Човека който вижда нещата....РЕСПЕКТ.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 13 юли 2014 21:04

Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят :roll:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 юли 2014 21:20

becks32milan написа:Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят :roll:

[offtopic]Тази е голяма кучка....а дали се обезкосмява..?на север е сложно.!![/offtopic]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 13 юли 2014 21:35

CTAHKO написа:
Емигрант 45 написа:
CTAHKO написа:
Red Warrior написа:
CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложението :!: Не търпи отлагане :!: Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера :!: Не заслужават и такъв лидер :!: Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници :!:

Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи? :lol:

Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.

Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче :)

И какъв е начина на мислене на "истинския" ЛЕВСКАР :?: И какъв трябва да си, за да бъдеш гордостта на ЛЕВСКАРИТЕ :?:

Поне да си нормален.И да имаш глава, а не каун.
Но ти няма да разбереш. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 13 юли 2014 21:49

JACKO написа:
becks32milan написа:Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят :roll:

[offtopic]Тази е голяма кучка....а дали се обезкосмява..?на север е сложно.!![/offtopic]

ц, триъгълника ѝ е като ония поля в Китай с червените растения. Останали косми по тялото си ги маха като си ги опърля с огън
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2014 22:55

Централен написа:
CTAHKO написа:
Емигрант 45 написа:Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче :)

Поне да си нормален.И да имаш глава, а не каун.
Но ти няма да разбереш. :lol:

Ами гордейте се тогава с фенове като Миленчо Христов ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”