Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КНДР предложи обединение с Юга !
Те КНДР мачкали наред на Световното 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Емигрант 45 написа:CTAHKO написа:Red Warrior написа:CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложениетоНе търпи отлагане
Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера
Не заслужават и такъв лидер
Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници
Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи?
Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.
Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче
И какъв е начина на мислене на "истинския" ЛЕВСКАР

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Гледам вече нови военни съюзи се сформират. които ще мачкат наред.. Абе, да поитам само - в кой век живеете някои, че толоква сте се въодушевили?
Не искам да ви убивам мечтите, но ще ви кажа, че нито една от гомеите военни сили като САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция (в това число може да сложим и КНДР) и т.н. не биха посмели да се нападнат при положение, че всеки един от тях, само ако реши и може да затрие половината свят...

Не искам да ви убивам мечтите, но ще ви кажа, че нито една от гомеите военни сили като САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция (в това число може да сложим и КНДР) и т.н. не биха посмели да се нападнат при положение, че всеки един от тях, само ако реши и може да затрие половината свят...

Последна промяна от RedeviL на 13 юли 2014 19:58, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
КНДРЕЕЦО МИСЛЯ ЧЕ ЗНАМ КОЙ СИ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
RedeviL написа:Гледам вече нови военни съюзи се сформират. които ще мачкат наред.. Абе, да поитам само - в кой век живеете някои, че толоква сте се въодушевили?![]()
Човека който вижда нещата....РЕСПЕКТ.
- becks32milan
- Контакти:
Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят 

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят
[offtopic]Тази е голяма кучка....а дали се обезкосмява..?на север е сложно.!![/offtopic]
CTAHKO написа:Емигрант 45 написа:CTAHKO написа:Red Warrior написа:CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложениетоНе търпи отлагане
Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера
Не заслужават и такъв лидер
Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници
Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи?
Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.
Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче
И какъв е начина на мислене на "истинския" ЛЕВСКАРИ какъв трябва да си, за да бъдеш гордостта на ЛЕВСКАРИТЕ
Поне да си нормален.И да имаш глава, а не каун.
Но ти няма да разбереш.

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
- becks32milan
- Контакти:
JACKO написа:becks32milan написа:Преди няколко месеца резна чилифона с Юга, сега иска да се обединят
[offtopic]Тази е голяма кучка....а дали се обезкосмява..?на север е сложно.!![/offtopic]
ц, триъгълника ѝ е като ония поля в Китай с червените растения. Останали косми по тялото си ги маха като си ги опърля с огън
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Централен написа:CTAHKO написа:Емигрант 45 написа:Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче
И какъв е начина на мислене на "истинския" ЛЕВСКАРИ какъв трябва да си, за да бъдеш гордостта на ЛЕВСКАРИТЕ
Поне да си нормален.И да имаш глава, а не каун.
Но ти няма да разбереш.
Ами гордейте се тогава с фенове като Миленчо Христов

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване