Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Madonna » 24 ное 2015 13:13

FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?

какво ще става?Най-много турците да натоварят американските ядрени бомби на великите F16 и да разбомбят Раша

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 24 ное 2015 13:16

sin4ec написа:Аз не знам защо су-24 е оставен без прикритие. Ако имаше Су-35 с него, Ф-ките нямаше да влязат в бой. То не е и бой това-су 24 едва ли е носил ракета в-в. Тромав и бавен, няма как да се сражава с изтребител-той има други функции.

До тук винаги Су-24 са били ескортирани от прихващачи. Този е оставен сам. СлучаЕност?! Едва ли. По-скоро задвижват план за независим Кюрдистан, в останалата извън контрол североисточна Сирия.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2015 13:24

Madonna написа:
FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?

какво ще става?Най-много турците да натоварят американските ядрени бомби на великите F16 и да разбомбят Раша

Само да не вземат да компенсират за отнетите им територии за Кюрдистан, че тук изгорехме 8-) С такива патриоти като вас, няма и как да е по друг начин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 ное 2015 13:25

По скоро след като руснаците удариха камионите с петрол на Ердоган онзи е решил да си връща заради разпадащия му се бизнес. Все пак правеше добри парички няколко години от сирийските кладенци без да плаща за това и печалбата беше доста сладка. Сега му е трудно да преглътне фалита и е решил да се прави на интересен.

Само дето пак ще загуби сега руснаците няма да дават на турските самолети и хеликоптери да навлизат в Сирия и ще почнат да ги свалят в отговор на простотията от страна на турците. Така турчалята няма да могат да бомбят кюрдите и с ИД в онзи регион вече е свършено. Все пак руснаците имат официална покана от Сирия да и помагат, а турците такава нямат.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 13:26

Madonna написа:

Нищо няма да стане. Стига сте се палили малко малки деца. Според някои хора през май месец щеше вече да има трета световна, а преди това някаква голяма провокация в Украйна от страна на САЩ и там щяла да има мазало през изминалата пролет ама както е ясно - нищо. И сега ням да стане нищо- освен че руснаците ще гледат доста да заобикалят Турция. Но пък фактчески Турция е в НАТО и свали руски самолет. Значи НАТО посяга на руснаците - остава да видим верно ли са толкова силни и смели руснаците , както си мислят русофилите. Помним Курск и нищото след него. Сега ще е същото. Куче което лае не хапе.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:29

Player написа:
FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...

Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.

Батка,гледай си щангите и замълчи...туците/турчолята..все тая.И изобщо правиш евала???!!!!
пп .И да не вземе да се извинявате накрая,че натам отиват нещата...

Аз на никой за нищо няма да се извинявам, защото моя мироглед и гледна точка са си само мои и хич не ми пука дали на някои му харесват или не. И щом е все тая израза турци и турчоля, значи е все тая роми и мангали, негри и афроамериканци. Ама дали е все тая? Щангите и дъмбелите си ги гледам, не се притеснявай, защото никога няма да понеса чувството да съм отпуснат, бавен или кекав.

Подкрепи "Велика Турция"-факт
пп.Гледай лостове,успоредки, лицви,плуване ,преход в планините.Съвет от по-дърт... ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2015 13:30

Player написа:Нищо няма да стане. Стига сте се палили малко малки деца.

Е, какво очаквате да стане?
Индонезия като свали американски самолет какво стана, че тогава Буш беше президент...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 13:31

Madonna написа:

А защо не и на "великите F22"... :mrgreen:
Според американски военни източници сирийската противовъздушна отбрана е свалила един от най-модерните американски самолети – F-22 Raptor и четири броя крилати ракети „Тоmahawk“ със системите S-300, доставени от Русия

Според информациите американският самолет е бил свален над територията на Йордания, където са разположени още пет други F-22.

В американски и чужди медии се появи информация от американски военни източници, че над територията на Йордания при опит да нананесат удар срещу Сирия през изминалите дни е бил свален един американски самолет F-22 Raptor и пет броя крилати ракети „Тоmahawk“. Засега информацията е непотвърдена и не се очаква САЩ да признаят подобен провал.

Според оклахомския вестник „Пост“, който се позовава на военни източници от американската армия един F-22 Raptor е бил свален в северна Йордания, близо до сирийската граница, от сирийските противовъздушни сили. Военния експерт Джон Блу Рийд обясни пред американската медия, че ако информацията от военните източници е вярна, то значи, че ракетния снаряд, с който сирийската ПВО е свалила модерния американски снаряд е бил изстрелян от модернизирани системи S-300, или Русия директно е доставила на сирийската армия системи S-400.

„Los Angeles Times“ пък съобщава, че сирийскатото ПВО е успяло да свали четири ракети „Tomahawk“, позовавайки се на източник от Вашингтон, който разкрил, че крилатите ракети били изстреляни, за да се провери състоянието и боеспособността на сирийската въздушна отбрана. Източниците на американския вестник разкриват още, че този звучен провал – свалянето на модерния американски самолети и четирите крилати ракети от сирийското ПВО е причината, поради която американците са отложили агресията срещу Сирия.
https://alterinformation.wordpress.com/ ... 985901951/

Вече ще започнат да падат и турски Ф16, ако се окажат на неподходящо място, по неподходящо време...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 ное 2015 13:32

Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 24 ное 2015 13:33

1 долар = 66 рубли удари КРИЗААААААААААААААААААААААААААААААА
[youtute]https://www.youtube.com/watch?v=wIiPAUkDDNk[/youtube]
Долара е пред крах!!!!!!!!!!

Върни се в “Свободна зона”