FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?
какво ще става?Най-много турците да натоварят американските ядрени бомби на великите F16 и да разбомбят Раша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?
sin4ec написа:Аз не знам защо су-24 е оставен без прикритие. Ако имаше Су-35 с него, Ф-ките нямаше да влязат в бой. То не е и бой това-су 24 едва ли е носил ракета в-в. Тромав и бавен, няма как да се сражава с изтребител-той има други функции.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Madonna написа:FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?
какво ще става?Най-много турците да натоварят американските ядрени бомби на великите F16 и да разбомбят Раша
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Madonna написа:FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?
Player написа:FLANKER написа:Player написа:FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...
Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.
Батка,гледай си щангите и замълчи...туците/турчолята..все тая.И изобщо правиш евала???!!!!
пп .И да не вземе да се извинявате накрая,че натам отиват нещата...
Аз на никой за нищо няма да се извинявам, защото моя мироглед и гледна точка са си само мои и хич не ми пука дали на някои му харесват или не. И щом е все тая израза турци и турчоля, значи е все тая роми и мангали, негри и афроамериканци. Ама дали е все тая? Щангите и дъмбелите си ги гледам, не се притеснявай, защото никога няма да понеса чувството да съм отпуснат, бавен или кекав.
Player написа:Нищо няма да стане. Стига сте се палили малко малки деца.
Според американски военни източници сирийската противовъздушна отбрана е свалила един от най-модерните американски самолети – F-22 Raptor и четири броя крилати ракети „Тоmahawk“ със системите S-300, доставени от Русия
Според информациите американският самолет е бил свален над територията на Йордания, където са разположени още пет други F-22.
В американски и чужди медии се появи информация от американски военни източници, че над територията на Йордания при опит да нананесат удар срещу Сирия през изминалите дни е бил свален един американски самолет F-22 Raptor и пет броя крилати ракети „Тоmahawk“. Засега информацията е непотвърдена и не се очаква САЩ да признаят подобен провал.
Според оклахомския вестник „Пост“, който се позовава на военни източници от американската армия един F-22 Raptor е бил свален в северна Йордания, близо до сирийската граница, от сирийските противовъздушни сили. Военния експерт Джон Блу Рийд обясни пред американската медия, че ако информацията от военните източници е вярна, то значи, че ракетния снаряд, с който сирийската ПВО е свалила модерния американски снаряд е бил изстрелян от модернизирани системи S-300, или Русия директно е доставила на сирийската армия системи S-400.
„Los Angeles Times“ пък съобщава, че сирийскатото ПВО е успяло да свали четири ракети „Tomahawk“, позовавайки се на източник от Вашингтон, който разкрил, че крилатите ракети били изстреляни, за да се провери състоянието и боеспособността на сирийската въздушна отбрана. Източниците на американския вестник разкриват още, че този звучен провал – свалянето на модерния американски самолети и четирите крилати ракети от сирийското ПВО е причината, поради която американците са отложили агресията срещу Сирия.
https://alterinformation.wordpress.com/ ... 985901951/
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: icko65 и 26 госта