FLANKER написа:Player написа:FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...
Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.
Батка,гледай си щангите и замълчи...туците/турчолята..все тая.И изобщо правиш евала???!!!!
пп .И да не вземе да се извинявате накрая,че натам отиват нещата...
Аз на никой за нищо няма да се извинявам, защото моя мироглед и гледна точка са си само мои и хич не ми пука дали на някои му харесват или не. И щом е все тая израза турци и турчоля, значи е все тая роми и мангали, негри и афроамериканци. Ама дали е все тая? Щангите и дъмбелите си ги гледам, не се притеснявай, защото никога няма да понеса чувството да съм отпуснат, бавен или кекав.