Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 12:54

FLANKER написа:
sin4ec написа:Аз не знам защо су-24 е оставен без прикритие. Ако имаше Су-35 с него, Ф-ките нямаше да влязат в бой. То не е и бой това-су 24 едва ли е носил ракета в-в. Тромав и бавен, няма как да се сражава с изтребител-той има други функции.

В Сирия ,няма Су-35.Но Сирия,също има Су-24... :roll:

Грешка, 34. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 12:56

Това е предизвикателство.
пп."Вещицата ",бе права...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:00

Су-24 е тежък изтребител -бомбардировач. Ф-16 е многоцелеви лек (маневрен)фронтови прехващач...с възможности за нанасяне и на наземни удари...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 24 ное 2015 13:00

Доходы россиян стремятся в девяностые
Зарплаты россиян рухнули на максимальную величину с 1999 года

голям кризис в Русия,а тираджиите продължават да протестират по цялата страна КРИЗААААА

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 13:03

Madonna написа:

голям кризис в Русия,а тираджиите продължават да протестират по цялата страна КРИЗААААА

Гледай си 60-те трилиона дългове, не ги мисли руснаците!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:04

Madonna написа:

Мадонке,мензисът ли ти и спря или бургерите са ти много?
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 ное 2015 13:04

Много зле е положението, не знам кво се карате тука, като ние сме едни мишленца на фона на цялата ситуация.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:07

Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света? А , ние сме предна "държава"..
пп.Айде сега, Ненчев и Митов ,да "отворят шампанското"
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:09

diplomat написа:Много зле е положението, не знам кво се карате тука, като ние сме едни мишленца на фона на цялата ситуация.

Приятелю,кажи им го !
Онези , вече няма да се поколебаят за нищо.А,това бе жестока провокация...
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 13:11

FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...

Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.

Батка,гледай си щангите и замълчи...туците/турчолята..все тая.И изобщо правиш евала???!!!!
пп .И да не вземе да се извинявате накрая,че натам отиват нещата...

Аз на никой за нищо няма да се извинявам, защото моя мироглед и гледна точка са си само мои и хич не ми пука дали на някои му харесват или не. И щом е все тая израза турци и турчоля, значи е все тая роми и мангали, негри и афроамериканци. Ама дали е все тая? Щангите и дъмбелите си ги гледам, не се притеснявай, защото никога няма да понеса чувството да съм отпуснат, бавен или кекав.

Върни се в “Свободна зона”