Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: КНДР предложи обединение с Юга !

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 юли 2014 18:49

THE G.A.M.E написа:Ун е ясен.

Повече от ясно е, че ще свърши един ден в Гуантанамо, ако продължава с простотиите си, да заплашва САЩ и Япония. :lol:

Другият вариант е, да стане подлога на САЩ.
Нещо, към което се е запътил стремително.
Не-напразно изби дружките на Баща си, които бяха пречка за стоплянето на отношенията със САЩ. :geek:

Плаши САЩ и Япония само проформа, да угоди на старите псета от времето на татко му докато успее да ги изтреби. После сигурно ще плаши за да надъхва народа и да му "покаже каква велика сила е КНДР" или нещо такова.
Има намерение да се бие с тези държави точно колкото ти имаш намерение да бъдеш осиновен от Путин. Така си му е добре: зяе, вика.. ама си е на власт. Американци и японци пък така имат повод да разполагат армия близо до Китай, знаят си, че той не говори сериозно и риск няма :D

Избива дружките на баща си, защото е наясно, че ако опита каквито и да е реформи.. както и промяна на външната политика те ще му организират едно яко погребение. Или съдебен процес за измяна, неправилно дишане и подобни.. кой знае. А Ким Чен-ун прекрасно си дава сметка, че без известни реформи и подобаваща външна политика страната рано или късно ще се срине.. ама истински. И дори да не му пука за страната е наясно, че при тотален срив на системата сладкото му местенце отива на кино.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2014 18:50

wolf написа:Отмениха ли го най-накрая? Това съм го пропуснал. Адмирации, все по малко японци се чувстват виновни за Втората световна война. Нещо което продължава да се насажда на германците от най-ранна възраст.

Отмениха го миналият месец с пълно единодушие.

Много тържествена беше речта на Премиера им.
Въобще, това е ясен знак за конкуренцията на Япония в региона.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2014 18:51

Red Warrior написа:И Германия отмени наскоро някакви подобни ограничения за военни участия на своята армия. Ако и Вермахта нагъне комунетата - вече не ми се мисли. :lol:

Май пак вървим към създаването на един интересен съюз. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 13 юли 2014 18:59

И последният ориз е свършил, а електричеството е кът... е, с лозунги само не става.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2014 19:06

На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложението :!: Не търпи отлагане :!: Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера :!: Не заслужават и такъв лидер :!: Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юли 2014 19:13

CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложението :!: Не търпи отлагане :!: Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера :!: Не заслужават и такъв лидер :!: Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници :!:

Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2014 19:19

Red Warrior написа:
CTAHKO написа:На момента трябва да напишем петиция до другаря Ун, веднага да си оттегли предложението :!: Не търпи отлагане :!: Южните капиталяги не заслужават да се ползват с благините на севера :!: Не заслужават и такъв лидер :!: Нека тънат в мизерия и лижат негърските задници :!:

Станко, ти и другаря Санди с южнокорейски телефони ли търгувате, или със севернокорейски, я кажи? :lol:

Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 юли 2014 19:29

Може ли да има толкова болни хора?!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 юли 2014 19:30

Ами прав му път (след като е бил няколко пъти там,го знае). и да ни освободи от минутка време.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WPwKh1u-Ksg#t=715[/youtube]
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... squad.html

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 юли 2014 19:32

CTAHKO написа:
Red Warrior написа:

Аз не търгувам с телефони, но личния ми е китайски.

Станко,Станко,ти си срам за ЛЕВСКАРИТЕ.Но въобще не съм сигурен ,че си ЛЕВСКАР,защото начина ти на мислене е на червено четрибуквиниче :)

Върни се в “Свободна зона”