Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 19 ное 2015 11:26

THE G.A.M.E написа:Каква истина ? :lol:

Или си неадекватен по-природа, или си някое от тролчетата с десетина ник-а.
Второто е по-вероятно, но като гледам включването ти по-исторически казус, и 1-вото хич не е за изключване.

Пътувай, не ме занимавай с глупости.

P.S.

И се научете най-накрая как се цитира.
Не е необходимо да цитирате една педя мнение, заради едно изречение.

Моля да се спазва добрият тон 8-) Момчето е много интелигентно и начетено 8-) На всичкото отгоре ви хвана по къси гащи, ама нещо не ви отърва 8-) Та последно, какви сме :?: Арийци или тюрки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 ное 2015 13:48

Като се замисля и аз продължавам да се чудя - какъв по-точно е смисълът на тези операции над райони под контрола над ИД. Така или иначе, едва ли някои от "големите риби" ще са в страната, а с убиването на по-скоро периферни членове на организацията, се улеснява радикализирането и привличането на все повече членове, просто защото умират все повече техни близки или роднини, а дори няма да има нужда от изпозлване на пропаганда от страна на Лидерите на ИД, защото фактите от атаките са на лице.

Единственият начин е да се прекъсне спонсорирането на организацията, но явно някой все още има полза от нея.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2015 14:59

CTAHKO написа:Моля да се спазва добрият тон 8-) Момчето е много интелигентно и начетено, на всичкото отгоре ви хвана по къси гащи, ама нещо не ви отърва 8-)

Да де, за "начетено" момче, нито едно негово мнение, характеризиращо собствена гледна точка, не съм видял. :?
Мненията му са само цитати, от рода на "Шах и мат", или... "Напълно съм съгласен" и още... "Напълно споделям това мнение" и пак: "Има логика в думите ти". :lol:
Твой ли е профила ? :mrgreen:
Ако не е, значи е на някой от измежду "Метеорит" или "Левскар 90". :lol:

CTAHKO написа:Та, последно, какви сме ? Арийци, или тюрки 8-)

Науката се е произнесла. 8-)
След като българи, славяни и траки, са от "иранският" ( да се разбира областа Иран ) клон на голямото индо-европейско семейство, няма как да сме с дръпнати очи. :twisted:
Което в крайна сметка се вижда и по-родните улици, без да е нужно да се цитира науката. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 ное 2015 15:31

"Кметът на Ротердам е мюсюлманин, а най-популярното мъжко име за новородено в Лондон и Брюксел е Мохамед."
Levski & Lazio

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 ное 2015 15:38

Балкански Орел написа:"Кметът на Ротердам е мюсюлманин, а най-популярното мъжко име за новородено в Лондон и Брюксел е Мохамед."

Именно. Смятай за какво си говорим. :roll: :|

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 ное 2015 16:14

1982 написа:
HoUs4oOL написа:Престани да пишеш за тая дивотия с оная парантия, ами обясни защо в инстаграм акаунта, който пускам аз няма заплахи за убийство, стига си копирал само нещата, които ти изнасят.

Парантия ли стана момичето, мюсюлманино, само защото отказва да спазва гнусните ви правила, ограничаващи свободата на хората.

Какви акаунти в Инстаграм да ти коментирам, аз коментирам реални случки от живота, не поредната страница в Инстаграм и Фейсбук. Там всеки може да си пляка, каквото поиска, ето, днес видяхме смайващи думи на Путин за България, съчинени от някой наш русофил-гъзолизец. :lol: :lol: :lol:

HoUs4oOL написа:Аз не знам колко пъти съм писал, че в Иран населението е младо около 50% са под 39 години и хората имат различни виждания за живота, което кара властта там да действа все по-либерално.

Да се смея ли, да плача ли ....

HoUs4oOL написа:Кажи честно отвори ли линка, който пуснах и видя ли изказването на президента относно случая с видеоклипа.

Това като с волейболната фенка, като настане международен шум и натиск, изведнъж "духовниците" решават да помилват "съгрешилите". Интересно, ако случките не бяха вдигнали световен шум, дали нямаше малко по-различно да се развият. Защото, очевидно в тази държава, свободите са изключително ограничени от някакви "духовни" извратеняци.

Е, нали си е постнала снимките в инстаграм и там иранците са я заплашвали със смърт, защо няма такива заплахи към тоя акаунт?
https://instagram.com/therichkidsoftehran/

Ами, прави каквото искаш, ама точно ти пуска една статия, където шефа на полицията в Техеран се оплакваше, че булевардите приличали на модни салони...

Факт е, че има забрани, но президента е доста либерален и прави всичко възможно, за да либерализира все повече социалния живот там.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 ное 2015 16:37

Балкански Орел написа:"Кметът на Ротердам е мюсюлманин, а най-популярното мъжко име за новородено в Лондон и Брюксел е Мохамед."

"Не съм военен стратег, но като управител смятам, че е дошло време да бъдат елиминирани 40-50 000 души, които се присъединиха към ИД", казва Абуталеб, цитиран от холандския сайт Dutchnews.nl. Същият тоя кмет.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 ное 2015 16:44

С прискърбие ви съобщавам на всички поклонници на Бок Путин, че не били компютри а компоти :lol: :lol: :lol:

Image
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 ное 2015 17:06

Русия и Китай подписаха договор за доставка на Су-35

Русия и Китай подписаха договор за купуването на 24 многофункционални изтребители Су-35, като сумата на сделката се оценява на 2 млрд. долара, пише в. „Коммерсант“ в четвъртък, предаде РИА Новости.

Информацията за сделката потвърди генералният директор на „Ростех“ Сергей Чемезов. „Дългите преговори за доставките на Су-35 в Китай приключиха, ние подписахме договора“, заяви той.

Според договора ВВС на Китай ще получат 24 изтребителя на обща стойност 2 млрд. долара, пише изданието, позовавайки се на източници в сферата на военно-техническото сътрудничество. „Китай официално се превърна в първия чужд поръчител на Су-35, това е безпрецедентен договор в историята на доставките на бойни самолети“, съобщи още събеседникът на изданието.

В сряда на заседание на междуправителствената комисия по ВТС Русия и Китай определиха основните направления във военно-техническото сътрудничество, в частност страните заявиха заинтересоваността си в бъдещото разширяване на сътрудничеството в областта на авиационните двигатели.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 ное 2015 18:03

HoUs4oOL написа:Е, нали си е постнала снимките в инстаграм и там иранците са я заплашвали със смърт, защо няма такива заплахи към тоя акаунт?
https://instagram.com/therichkidsoftehran/

Интересно, отворих 2 снимки, и на двете коментарите бяха само на ..... английски.
На момичето също му погледнах профила, там на всяка снимка, която отворих, почти всичко беше на .... предполагам е местният им език, нищо не ми говореше, някакъв като йероглифи.

Та, тоя сайт ми е доста сранен с тоя английски.

HoUs4oOL написа:Ами, прави каквото искаш, ама точно ти пуска една статия, където шефа на полицията в Техеран се оплакваше, че булевардите приличали на модни салони...

Факт е, че има забрани, но президента е доста либерален и прави всичко възможно, за да либерализира все повече социалния живот там.

А на какво да приличат булевардите, защо хората да не се обличат, както им харесва, ами ще им се налага от някакви извратени "духовници" ??!

И за каква либералност ми пишеш, като само ред по-нагоре сам го споменаваш това за облеклото ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”