Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2013 19:53

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Спъване на откъсващ се футболист е директен червен картон, ако спъващият е последен в защитата. Това по какъв начин да ти го набия.. в главата?
Преди 12 години изгониха Хупия още в 4-та минута, защото спъна отзад нападател, който излизаше сам срещу вратаря, че и в наказателното поле го направи, та и дузпа имаше.

Мен ми е пределно ясно правилото, но докато има мъже съдии всичко ще е хаос. Нямате никво чувство за естетика,както и за вземане на решения.. И поглед над нещата.. Трябва жени да свирят мачове! Много по-оправни сме.

Сега малко за решенията.... Влиза жена в магазин за обувки и чанти, с цел да си купи нещо. Мота се около два часа и накрая си излиза с това, с което е влязла, защото още не е решила какво ще е най-добре да си купи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 авг 2013 19:54

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Спъване на откъсващ се футболист е директен червен картон, ако спъващият е последен в защитата. Това по какъв начин да ти го набия.. в главата?
Преди 12 години изгониха Хупия още в 4-та минута, защото спъна отзад нападател, който излизаше сам срещу вратаря, че и в наказателното поле го направи, та и дузпа имаше.

Мен ми е пределно ясно правилото, но докато има мъже съдии всичко ще е хаос. Нямате никво чувство за естетика,както и за вземане на решения.. И поглед над нещата.. Трябва жени да свирят мачове! Много по-оправни сме.

Сега малко за решенията.... Влиза жена в магазин за обувки и чанти, с цел да си купи нещо. Мота се около два часа и накрая си излиза с това, с което е влязла, защото още не е решила какво ще е най-добре да си купи.

Извода е, че винаги избираме най-доброто, за разлика от вас. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2013 19:55

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Извода е, че винаги избираме най-доброто, за разлика от вас. :lol:

Нцъ... Изводът е, че сте като Буридановото магаре :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 авг 2013 19:56

Локото си търсеха загубата , ама добре, че прасетата за нищо не стават 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2013 19:56

Хайде сега да проследим евробойците :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2013 19:57

siniq_fen написа:Локото си търсеха загубата , ама добре, че прасетата за нищо не стават 8-)

Абсолютно . Добре , че Божката Митрев не се изложи при тези корнери и не им пусна левашки гол :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2013 19:58

В две теми питах, как Левски ще взема този младежки национал, след като прозорецът е затворен, ама никой не иска да ми отговори :cry: :cry:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 авг 2013 19:58

ЕМИЛ написа:
siniq_fen написа:Локото си търсеха загубата , ама добре, че прасетата за нищо не стават 8-)

Абсолютно . Добре , че Божката Митрев не се изложи при тези корнери и не им пусна левашки гол :roll:

Само Божката Митрев знаеше къде е от Локото 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 авг 2013 19:59

Кашчей написа:
Нцъ... Изводът е, че сте като Буридановото магаре :mrgreen:

A, ne. Аз винаги си избирам всичко, за което съм отишла и дори не се бавя. Въпроса е, че като харесам 2 неща почвам да се вайкам кое е по-добре, но накрая избирам правилното.. А, за да не се вайкам, викам и някой с мен. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 авг 2013 20:00

Кво викахте, че Локото ще ни дадат? :lol:

Върни се в “Свободна зона”