MAЙOPA написа:21инча е моя
Изследователи в САЩ,дали знает,че в бг едно момче,което се пoдвизава с ник COVINI мy е само цели 3-см,рекорд![]()
![]()
Инч-хай ,ти ли си?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MAЙOPA написа:21инча е моя
Изследователи в САЩ,дали знает,че в бг едно момче,което се пoдвизава с ник COVINI мy е само цели 3-см,рекорд![]()
![]()
Parmalat написа:Аз с моя с 4 сантиметра толкова жени съм оправил ,че досега една не се е оплакала.Да покажа с Ралка_левскарка за доказателство![]()
[offtopic]Моя е 16 сантиметра рязана карабина гмуркач изтрелваща целеви патрони през 20 минути работеща на бързи и бавни обороти до 12 часа след първия изтрел[/offtopic]
sandi74 написа:Parmalat написа:Аз с моя с 4 сантиметра толкова жени съм оправил ,че досега една не се е оплакала.Да покажа с Ралка_левскарка за доказателство![]()
[offtopic]Моя е 16 сантиметра рязана карабина гмуркач изтрелваща целеви патрони през 20 минути работеща на бързи и бавни обороти до 12 часа след първия изтрел[/offtopic]
Защо си се хабил с нея?![]()
![]()
sandi74 написа:Parmalat написа:Аз с моя с 4 сантиметра толкова жени съм оправил ,че досега една не се е оплакала.Да покажа с Ралка_левскарка за доказателство![]()
![]()
Red_Girl написа:Убийци!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Parmalat написа:sandi74 написа:Parmalat написа:Аз с моя с 4 сантиметра толкова жени съм оправил ,че досега една не се е оплакала.Да покажа с Ралка_левскарка за доказателство![]()
![]()
Тя е единственото момиче във форума.Ако ти си мераклия и с теб мога да покажа.
Parmalat написа:[offtopic]Моя е 16 сантиметра рязана карабина гмуркач изтрелваща целеви патрони през 20 минути работеща на бързи и бавни обороти до 12 часа след първия изтрел[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта